The Sims 4

Återigen är det dags att ta kontroll över den parallella verklighet som finns i det universum vi vant oss att kalla The Sims.  Läs mer om Sims 4 här
  • The Sims 4 Årstider (Code in a box)

    (PC-Mac)

    Lägg till väder i simmarnas liv för att berätta nya historier, ha kul med årstidsaktiviteter och fira härliga helgdagar, med The Sims™ 4 Årstider. Gör det mesta av vädret, året om – varje värld påverkas av årstiderna på unika sätt, med allt från vackert snöfall till stekande hetta. Berätta en vinterhistoria med skridskoåkning, bli vän med en magisk fågelskrämma under höstskö...

    379 kr
    32 kr/mån

Sims 4 - Hundar Och Katter

Sims 4 - Nu till konsol!

The Sims 4 Expansioner

Sims 4

I The Sims 4 kan du som vanligt skapa, kontrollera och manövrera simmar genom livet och låta dem ta del av allting från middagsbjudningar och dagishämtning till vilda fester och extremsport. Kontrollerna har i Sims 4 blivit ännu vassare och det har tillkommit en rad nya, mer detaljerade och intuitiva designverktyg som gör att du kan skräddarsy din spelupplevelse precis som du vill ha den. Du kan sedan dela med dig av din skapelse i simscommunityn online där en stor mängd spelare ständigt deltar.

Var försiktig så att du inte sårar mina känslor

Skaparna EA sports och Maxis har i det nya spelet The Sims 4 utvecklat simmarnas olika karaktärer genom att ge dem ett djupare och mer avancerat känsloliv. Alla handlingar får känslomässiga konsekvenser och det är viktigt att se till att du inte retar upp någon känslig sim, annars riskerar du lätt att det blir bråk. Här kan du självklart välja hur du vill att din karaktär ska bete sig. Antingen är din sim kanske en sån som går alla på nerverna eller en typiskt mesig typ som bara gör sitt bästa för att alla andra ska vara glada - i The sims 4 är det bara du som bestämmer.

En egen värld

Precis som i tidigare spel skapar du i The Sims 4 en egen värld åt dina karaktärer. Spelet låter dig forma din karaktär från grunden och du bestämmer själv vilka färdigheter, ambitioner, kärleksintressen eller hobbys som din sim har. Genom att arbeta på dina relationer i The Sims 4 kan du skapa vänner för livet och se hur vänskapen växer och utvecklas till kärlek eller, om du tröttnar på det, lämna de för någon annan och riskera att få fiender för livet. 

The Sims 4 finns för närvarande tillgängligt för Mac och PC och du behöver även en Origin-klient för att logga in och spela spelet.The Sims 4 Limited Edition

Digitalt innehåll: Festens höjdpunkt – Innehåller den glödheta tikibaren och spektakulära partydräkter.


The Sims 4 Trailer – Byggläget

Kolla in den senaste Sims 4 trailern där EA visar hur du på ett enkelt och smidigt sätt kan bygga dina drömhus. Verktygen för att tillverka ditt drömhus i The Sims 4 ser verkligen imponerande ut och en klar förbättring sedan Sims 3. I The Sims 4 kommer du t.ex att ha möjligheten att på ett enkelt sätt ändra ditt hus efter hand som du vill eller behöver bygga ut. 

2014-05-30

Vad är The Sims 4?

The Sims 4 är en livssimulering där du där du kontrollerar karaktärer som kallas simmar. Dessa simmar skapar du själv, dessutom påverkar du miljön som simmarna lever i då du har möjligheten att t.ex bygga deras hus och påverka deras omgivning. Friheten är nyckeln i The Sims 4 då du bestämmer hur dina simmar ska ha det i sin värld. Arbete, Boende, Umgänge, ja allt är upp till spelaren att bestämma.

The Sims 4 kommer att ha online funktioner för spelare som väljer att att spela online. Spelet är dock utvecklat för att kunna spelas offline.Sims 4 - Mer levande simmar

I The Sims 4 kommer vi att möta simmar på ett helt nytt sätt, med unika personligheter och breda känsloregister kan simmarna hamna i roliga, sorgliga och helt vilda situationer. Allt detta utan direkt påverkan från spelaren.

Detta kommer att ge The Sims 4 en djup och oerhört underhållande spelupplevelse och vi ser mycket fram emot att få ta del av simmarnas liv i Sims 4.

The Sims 4 är det hett eftertraktade spelet med livssimulering där du kan leka med livet som aldrig förr. Skapa och kontrollera nya simmar med sinne, kropp och hjärta. Bygg deras unika hem. Styr och utforska dina simmars historier och upplev härliga och spännande resultat. Nya, känsliga designverktyg i Skapa en sim och ett rumsbaserat byggläge ger dig intuitiva och roliga sätt att skapa fängslande innehåll. Visa upp dina favoritskapelser med helt nya sätt att dela med dig och hämta inspiration från communityinnehållet.