Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Uncharted 4. Thiefs End HITS

Playstation 4

-13%
199 kr
Rekommenderat pris: 229 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Action, Äventyr
  • Playstation 4

Tillbaka i hetluften

Bröder av samma skrot och korn

Tre år efter händelserna i Uncharted 3: Drake’s Deception ser Nathan Drake ut att ha lämnat livet som skattjägare bakom sig. Men det tar inte lång tid innan ödet knackar på dörren; Drakes bror, Sam, dyker upp och behöver hjälp att rädda sitt liv och erbjuder Drake ett äventyr han inte kan motstå.

På jakt efter kapten Henry Averys sedan länge förlorade skatt ger sig Sam och Drake iväg för att hitta Libertalia, piratutopin belägen djupt in i Madagaskars skogar. Uncharted 4: A Thief’s End tar spelare på en resa över hela världen, genom djungelöar, fjärran städer och snötäckta bergstoppar på jakt på Averys skatt.


Uncharted 4 – Förvänta dig att gråta

Det var nio år sedan vi för första gången fick stifta bekantskap med Nathan Drake i Naughty Dogs Uncharted: Drake’s Fortune. Det fjärde spelet i serien heter Uncharted 4: A Thief’s End och precis som namnet antyder är detta vår sista resa med Nathan. En av utvecklarna har nu berättat att vi kan förvänta oss en tårdrypande resa i Uncharted 4.

Och att spelets inledning är en av de bästa någonsin – i stil med Naughty Dogs fantastiska The Last of Us. Den 10 maj släpps Uncharted 4: A Thief’s End till Playstation 4 och vi måste säga farväl till Nathan Drake en sista gång.


Uncharted 4 – Det snyggaste spelet någonsin

De tidigare delarna i Naughty Dogs Uncharted-serie bjöd på fantasifulla miljöer, häftiga explosioner och felfria animationer. Men inför Uncharted 4: A Thief’s End har utvecklarna jobbat hårdare än någonsin för att göra Nathan Drakes sista äventyr till det vackraste.

I en ny video från arbetet bakom spelet berättar Naughty Dog om hur de arbetat med att göra miljöerna mer levande, actionsekvenserna mer spännande och Nathan Drake och de andra karaktärernas rörelser ännu mer verklighetstrogna. Kan Uncharted 4: A Thief’s End bli det snyggaste spelet någonsin? Mycket möjligt!

Uncharted 4 – Ta hjälp av sidekicks

Nathan Drakes sista äventyr i form av Uncharted 4: A Thief’s End innehåller förutom kampanjen ett spännande flerspelarläge. Nytt för Uncharted 4 är sidekicks – datorstyrda medhjälpare du kan kalla in när som helst i en match. 

Sidekicks kommer i flera former: Från Savior som ger dig hälsa och fyller på din ammunition till Brutes som använder en enorm kulspruta för att skjuta på allt inom räckhåll. Alla sidekicks i Uncharted 4: A Thief’s End kostar att kalla in, så se till att inte skicka in en Sniper mitt på slagfältet. Uncharted 4: A Thief’s End släpps den 10 maj till Playstation 4.

Uncharted 4 – Mysteriet bakom Libertatia

I rollen som Nathan Drake har spelare fått utforska hela världen i jakt på mystiska tempel och enorma skatter i de tre föregående Uncharted-spelen. I Uncharted 4: A Thief’s End har Nathan gått i pension med sin fru Elena. Men när hans bror Sam återvänder från de döda tvingas Nathan ta upp pistolen igen. 

Uncharted 4: A Thief’s End är det sista spelet i Naughty Dogs superpopulära äventyrsserie. Ditt uppdrag i Nathan Drakes svansång är att resa till Madagaskar och hitta den mytomspunna piratkolonin Libertatia och de horder av skatter som sägs gömma sig där. Är du redo att ge dig ut tillsammans med Nathan på ett sista äventyr?Expansionspaket:
Nej
Genre:
Action
Äventyr
Format:
Playstation 4
EAN:
711719454618

5.0

Baserat på  28 recensioner

Visa fler recensioner (23)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .