Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

1 / 1

Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

(16 recensioner)
59 kr

-64%

165 kr
Förbokningserbjudande – Uncharted Nathan Drake Collection Förhandsboka Uncharted: The Nathan Drake Collection och ta del av förbokningserbjudande: The Nathan Drake Pack . Detta DLC innehåller: UNCHARTED Drake’s Fortune Drake skin U
  • Action, Äventyr
  • Playstation 4
Läs mer

Förbokningserbjudande – Uncharted Nathan Drake Collection

Förhandsboka Uncharted: The Nathan Drake Collection och ta del av förbokningserbjudande: The Nathan Drake Pack. Detta DLC innehåller:

  • UNCHARTED Drake’s Fortune Drake skin
  • UNCHARTED 2: Among Thieves Drake Skin
  • UNCHARTED 3: Drake’s Deception Drake Skin
  • Wetsuit Drake Skin
  • Nepal Drake Skin
  • Golden AK-47
  • Golden 92FS

Oanade upptäckter

Nathan Drakes berättelse började på en fiskebåt utanför Panamas kust och kom att bli själva definitionen på äventyr. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted: Among Thieves och Uncharted: Drake’s Deception - tre av de mest hyllade spelen någonsin - är nu samlade för första gången och anpassade för PS4. Det här är Uncharted: The Nathan Drake Collection*

Som Nathan Drake kommer du att följa i legendernas spår på en resa över hela jorden. Sök efter El Dorado, den mytomspunna gyllene staden, med ledning av Sir Francis Drakes egna anteckningar. Följ Marco Polos ödesdigra färd över Himalaya. Och upptäck sandens Atlantis som Lawrence av Arabien letade efter.

På vägen kan du njuta av oöverträffat historieberättande från gänget på Naughty Dog, när Drake sätter liv och vänskap på spel i en kapplöpning mot skoningslösa fiender på jakt efter vidunderliga skatter.

*Uncharted: The Nathan Drake Collection innehåller endast enspelarkampanjer.

Uncharted: Drake's Fortune

En 400 år gammal ledtråd i Sir Francis Drakes kista får Nathan Drake att ge sig ut på en expedition för att finna den mytomspunna stadens El Dorados guldrikedomar. Han sökande leder honom till en bortglömd ö mitt i Stilla havet.

Jakten blir livsfarlig när Drake blir strandad på ön samtidigt som han jagas av legosoldater. I numerärt och militärt underläge måste Drake och hans sällskap slåss för sitt liv samtidigt som de kommer öns fruktansvärda hemligheter allt närmare på spåren.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake är i en djup svacka och lockas tillbaka in i tjuvarnas och legosoldaternas förrädiska värld, som han försökt lämna bakom sig. En mystisk artefakt får Drake att ge sig ut på en expedition efter den legendariska dalen Shambhala i Himalaya, och plötsligt är han indragen i en livsfarlig katt-och-råtta-lek mot en förrymd krigsförbrytare som är ute efter mer än bara den försvunna stadens mytomspunna skatter.

Drake är insnärjd i ett nät av svek och kastas in i en allt mer livsfarlig jakt som prövar hans uthållighet till det yttersta. Han tvingas nu sätta allting på spel - men har turen till slut svikit honom?

Uncharted 3: Drake’s Deception

Sökandet efter det mytomspunna "sandens Atlantis" slungar ut skattjägaren Nathan Drake på en våghalsig vandring i den arabiska öknen, en färd som ställer honom och hans mentor Victor Sullivan mot en ockult, underjordisk organisation och dess skoningslöse ledare.

När den försvunna stadens hemligheter uppdagas blir äventyret till en renodlad kamp för överlevnad för Drake, där han pressas till sitt yttersta och tvingas möta sina värsta fasor.

Expansionspaket Nej
Genre Action Äventyr
Format Playstation 4
EAN 711719710912
J

J-M

För ett år sedan

De gamla klassikerna från PS3 samlade. Inget särskilt utmärkande. Kontrollerna är inte uppfixade i de äldsta spelen, sämre respons än i de nyare spelen men funkar bra tråkiga dagar ändå. Nostalgi.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Bra

För ett år sedan

Bra som allt annat naughty dog gjort

A

Anonym

För 2 år sedan

Helt okej spel med de 3 första i spelserien till ett bra pris. Kan dock inte komma undan känslan av att det egentligen är Tomb Raider fast med 1 kille som huvudkaraktär istället.

A

Anonym

För 2 år sedan

Har precis köpt den här. Har ALDRIG spelat Uncharted förut. Är dock inte nybörjare när det gäller action/äventyr spel. Har sett trailer på 4an och The Lost Legacie och de verkar helt fantastiska men eftersom att jag aldrig spelat Uncharted förut så måste jag ju börja ifrån början så då var det ju jättebra att jag hittade The Nathan Drake Collection som innehåller de 3 första spelen. ???

A

Anonym

För 3 år sedan

Uncharted: The Nathan Drake Collection är ett paket som ger mycket för pengarna, detta är typiska action äventyrs spel som görs i klassisk tredje persons-perspektiv. Storyn är spelens starka sida och även om den ibland kan vara något ostig så är den ändå lätt att njuta av. De är uppgraderade för ps4 men det syns ändå att det är lite äldre spel, särskilt den första vilken är väldigt föråldrad, annars finns det mycket att upptäcka och varje spel kan spelas om då det finns flera svårighetsgrader och varje kapitel har möjlighet till speedrun funderar man på att spela det senaste Uncharted, a theif´s end vilket också är det allra bästa spelet i serien så rekommenderar jag starkt den här samlingen, det är en oförglömlig serie.