Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Until Dawn HITS

1 / 1

Until Dawn HITS

(15 recensioner)
229 kr
Åtta vänner. En natt. En mördare går lös, så vem ska lyckas överleva fram till gryningen? Skräcken i vildmarken Ett gäng på åtta kompisar åker ut till en stuga i skogen, men när d
 • Action, Skräck
 • Playstation 4
Läs mer
Åtta vänner. En natt. En mördare går lös, så vem ska lyckas överleva fram till gryningen?

Skräcken i vildmarken

Ett gäng på åtta kompisar åker ut till en stuga i skogen, men när de blir strandsatta på det avlägsna berget börjar illavarslande saker att hända och de börjar misstänka att de inte är ensamma ... Du iklär dig rollen som var och en av de åtta skräckslagna gruppmedlemmarna och söker efter ledtrådar till den vansinniga mördarens identitet.

Du får fatta livsavgörande beslut via det sofistikerade "butterfly effect"-systemet, vilket betyder att allt du gör får drastiska effekter på berättelsen och karaktärernas öden. Det är dina handlingar som avgör vilka som kommer ned från berget i livet! Röstinsatserna från Hollywood-skådespelare som Hayden Panettiere får blodet att isas extra genom kraften hos PS4.
Upptäck mer inom Spel Alla spel
 • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Action Skräck
 • Format
  Playstation 4
 • EAN
  711719444879

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .