Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

V-Rally 4

Till kassan

Se även

V-Rally 4

(0)
Skriv en recension

Playstation 4

499 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON
  • Racing
  • Playstation 4
Ett legendariskt racingspel är tillbaka! Njut av en extrem upplevelse samtidigt som du utvecklar dina förmågor i denna utmannande simulering. Ta dig an utmaningarna inom rally, rallycross, driftar, buggies och branta backar, och ge dig av på en spektakulär resa över kontinenterna.
Dominera på farliga vägar, osäkra förhållanden och miljöer samtidigt som du hela tiden ökar farten och känner adrenalinet pumpa. Sätt dig bakom ratten på några av de mest legendariska offroadfordonen i varje kategori, och ta dig an de svåraste banorna i vackra miljöer.
- Rally: dominera på de svåraste banorna från Kenya till Sequoia Park, och ta dig an de ofta extrema miljöerna bakom ratten på både moderna och historiska fordon.
- V-Rallycross: intensiv 8-personerslopp på grus och asfalt
- Extreme-Khana: drifta med precision och hastighet över fällor på vägen som verkligen tvingar dig att visa sina förmågor!
- Buggy: bli en expert på att köra över kullar och dalar, utnyttja de rätta reflexerna och lär dig hur du ska vinna de vilda loppen.
- Backe: nå toppen bakom ratten på de här kraftfulla och opålitliga monstren!
Fler än 50 olika bilmodeller, inklusive de mest berömda inom extrem motorsport. Testkör, samla, uppgradera, anpassa och främst av allt: bemästra dem!
V-Rally 4 är utvecklat av Kylotonn Racing Games, en studio som specialiserar sig på rallysimuleringar. Spelet har all den senaste fysiken och grafiken som möjliggörs med KT-motorn.
En resa har som bekant inget värde om den inte delas med någon, och därför har V-Rally 4 ett karriärläge och ett innovativt onlineläge som tar din upplevelse och dina framsteg till nya höjder.
Expansionspaket:
Nej
Genre:
Racing
Format:
Playstation 4
EAN:
3499550366372

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.