Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

BABOLAT Vertuo Air
BABOLAT Vertuo Air
BABOLAT Vertuo Air
BABOLAT Vertuo Air

1 / 4

BABOLAT Vertuo Air

1349 kr

-20%

Rek pris. 1695 kr
Köp padelracket med en kombination av fart och kontroll. babolat Vertuo Air är den senaste modellen inom air familjen. Den hybrid form av racket är en bra blandning mellan fart och kontroll. Perfekt för dig som vill ta n&a
Läs mer

Köp padelracket med en kombination av fart och kontroll.

babolat Vertuo Air är den senaste modellen inom air familjen. Den hybrid form av racket är en bra blandning mellan fart och kontroll. Perfekt för dig som vill ta nästa steg i utvecklingen som spelare.

Den mjuka träffytan är gjord på 100% glasfiber. Resultatet av detta är ju mjukare rack ju större sweetspot. 

Vibrasorb System

Med det nya dämpningssystemet Vibrasorb System får du även vid fel träff  full komfort. Detta vibrationsdämpande system är lagt precis ovanför handtaget och därmed reducerar vibrationer i varje slag. Resultatet utav detta gör att racket är väldigt skoningssamt mot din kropp. Minskar risken för skador som tennisarmbåge.

 HPS-Technology​

Som många tidiogare rack från babolat är detta också utrustat med Hole Pattern- sytem. Detta sytem ger dig max fart och grepp om bollen vid träff. Dem borrade hålen i racket är anpassade för rackets form och sweetspot vilket ger dig max efekt vid kontakt med bollen.

 

  • Kärna: 38 mm
  • Ram: Glasfiber
  • Träffyta: Glasfiber
  • Form: Hybrid
  • Balans: Neutral (265mm)
  • Vikt: 345 gram
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .