Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bullpadel Vertex 03 2021
Bullpadel Vertex 03 2021
Bullpadel Vertex 03 2021
Bullpadel Vertex 03 2021

1 / 4

Bullpadel Vertex 03 2021

3395 kr

-11%

Rek pris. 3795 kr
VERTEX 3 i 2021 års version har en helt ny aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. VERTEX är sedan många
  • Världsstjärnan Maxi Sánchez tävlingsracket
  • Diamantformat rack med sandpappersliknande yta
  • Heltäckande fodral med termostoppning
  • Bullpadel 2021 - rykande nytt!
Läs mer
VERTEX 3 i 2021 års version har en helt ny aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. VERTEX är sedan många år tillbaka det mest sålda toppracketet i Sverige. Detta diamantformade racket för avancerade spelare är Maxi Sánchez tävlingsracket. Racketet har ett ytskikt av kolfiber 12K som är snabbare och mer responsivt än det vanliga 3K. Racketet har ett sandpappersliknande ytskikt TOPSPIN som gör att det greppar tag i bollen vid slicade slag. Skumgummikärnan består av ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Spelaren kan individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att kunna sätta på 1-3 st tyngder PROTECTOR CUSTOM WEIGHT à 3 gram och GRIP CUSTOM WEIGHT som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt. OBS! Vikterna säljs separat. VERTEX 3 kommer färdigmonterat med det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som ev kan ge upphov till "padelarmbåge". Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är VERTEX 3 utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racketet mot slag och märken finns även ramskyddet METALSHIELD gjort av lättviktsaluminium. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racketet medföljer ett racketfodral med termostoppning för att skydda racketet mot temperaturskillnader.

Product lineVERTEX
Vikt365-380 g
SpelartypExpert
Bredd kärna38 mm
Rambredd38 mm
BalansHög
FormDiamant
Yttre kärnaXT Carbon 12K
Inre kärnaMultiEva
RamAluminium CW
Kontroll/KraftKraft
RacketfodralIngår
ModellHerr
YtprofilSandpapper
HandledsremJa

Snabbfakta

  • Världsstjärnan Maxi Sánchez tävlingsracket
  • Diamantformat rack med sandpappersliknande yta
  • Heltäckande fodral med termostoppning
  • Bullpadel 2021 - rykande nytt!
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .