Tillbaka till toppen
BULLPADEL Vertex 03 - 2022
BULLPADEL Vertex 03 - 2022
BULLPADEL Vertex 03 - 2022

1 / 3

BULLPADEL Vertex 03 - 2022

2 545 kr
Köp Bullpadel Vertex 03 - 2022. Nytt för 2022-modellen är den nya designen, annars behåller Bullpadel det vinnande konceptet i ett paddelracket som blivit extremt populärt runt om i världen. Bullpadel Vertex är en av de mest sålda serierna
Läs mer

Köp Bullpadel Vertex 03 - 2022.

Nytt för 2022-modellen är den nya designen, annars behåller Bullpadel det vinnande konceptet i ett paddelracket som blivit extremt populärt runt om i världen.

Bullpadel Vertex är en av de mest sålda serierna inom padel och valet av många proffs, inklusive Maxi Sánchez.

Liksom 2021-modellen har ny Air Response Channel-teknik antagits. Detta innebär att en ny struktur i halsen av racket ger en mer aerodynamisk racket med luftpassager. Den nya versionen kommer att skapa en stabilare, smidigare och lättare racket där du får en snabbare och mer aggressiv respons vid anfall men samtidigt bättre kontroll vid placering av bollen.

Diamantformen och den höga balansen gör denna racket perfekt för spelare som vill kombinera snabbhet, spin och kontroll i sina slag.

Bullpadel Vertex 03 är gjord av kolfibermaterial med 12K, detta betyder att ytskikten är gjorda av kolfiber med 12000 kolfibrer per cm².

Från och med 2020 års version har Vertex en ny Adaptia skumgummikärna, av typen Multieva, som är en blandning av material med olika densiteter. Det yttre skiktet med högre densitet verkar på de snabba bollarna och ger dem en högre kraft, medan det inre skiktet med lägre densitet verkar på de långsammare bollarna och förbättrar kontrollen.

Spelare kan individuellt justera racketvikt och balans genom att ställa in 13 Protector anpassade vikter på 3 gram och/eller använda Grip Custom Weight som är ett utbytbart bottenlock med en högre vikt 5 eller 10 gram över standarden på kepsen.

Årets Vertex 03-racket kommer förmonterad med Hesacores innovativa ergonomiska grepp som minskar vibrationer och är mjukare för spelare.

Som alla Bullpadels Pro Line-racketar är Vertex 03 utrustad med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive, bestående av silikonmaterial som sträcker sig över hela greppet. För att skydda stativet från stötar och märken finns även ett Metalshield ramskydd.

Armbandet är tillverkat av ett bredare och bekvämare material istället för en traditionell rem.

  • : 365-375 g
  • : 38 mm
  • : Diamant
  • : Hög
  • : Fodral ingår
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner