Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric
Cargobike Lådcykel Classic Electric

1 / 7

Cargobike Lådcykel Classic Electric

25995 kr
Nu är Sveriges mest sålda lådcykel även utrustad hydrauliska bromsar fram och bak. Ett smidigt transportmedel för familj, företag eller dagis, med plats för upp till fyra barn. Det här är en prisvärd elcykel med rejäl stabilitet i tyngdpunkten. Det s
  • Sveriges mest sålda E-Lådcykel
Läs mer

Nu är Sveriges mest sålda lådcykel även utrustad hydrauliska bromsar fram och bak. Ett smidigt transportmedel för familj, företag eller dagis, med plats för upp till fyra barn. Det här är en prisvärd elcykel med rejäl stabilitet i tyngdpunkten. Det säkerställer din säkerhet och ökar cykelns hållbarhet.

Classic Electric Hydraulic är en prisvärd elcykel med en rejäl stabilitet i tyngdpunkten för att försäkra din säkerhet och öka cykelns hållbarhet.

Fullt monterad!

Lådcykel med hydraulisk skivbroms fram och bak och underhållsfri 250w Bafang-motor på 45Nm. Ett smidigt transportmedel för familjer, företag eller dagis. Plats för upp till fyra barn.

Önskas mer plats för t.ex. varutransporter, går sittbänkarna enkelt att fälla upp. En av bänkarna fungerar dessutom som smart, låsbar förvaringslåda.

Elmotorn drivs av vårt rejäla standardbatteri 13Ah (LG-celler). Det gör ansträngningen vid backar, motvind eller tung last minimal. Valet av assistans-nivå görs med ett enkelt knapptryck. Batteriet laddar du i ett vanligt vägguttag.

Som standard ingår belysning, laddare, bänkar, bälte och batteri 13Ah samt hydraulisk skivbroms bak och fram.

Köp gärna till tillbehör såsom kapell, cover för att skydda hela cykeln vid förvaring, larm för extra stöldskydd eller dynor för att barn ska sitta lite skönare i lådan.

Vi vill ge våra kunder maximal säkerhet. Cargobike Classic är en av få lastcyklar i världen som är SGS & TÜV testad och godkänd. Dessutom är alla våra cyklar CE-märkta. Classic Electric är en prisvärd elcykel med en rejäl stabilitet i tyngdpunkten för att försäkra din säkerhet och öka cykelns hållbarhet.

Classic Electric är en välrenommerad och otroligt väl beprövad lådcykel. Den har utvecklats och förfinats i över tolv år. I varje ny version av denna klassiker pushar vi utvecklingen och tekniken ytterligare ett snäpp.

(Ramlås på bilden ingår ej)

Snabbfakta

  • Sveriges mest sålda E-Lådcykel
Upptäck mer inom Sport Cykling Cyklar
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .