Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Eldstål/Oändlig tändsticka
Eldstål/Oändlig tändsticka
Eldstål/Oändlig tändsticka

1 / 3

Eldstål/Oändlig tändsticka

(4 recensioner)
Ingår i kampanjen: Black Friday
41 kr

-5%

43 kr
Eldstål/Oändlig tändsticka Det optimala sättet att göra upp eld eller tända ditt kök på! Genialiteten i tändstålet ligger i dess förmåga att fungera i alla väderlekar och ge snabba, säkra tändningar även när väder och vind är emot dig. Stålet är
Läs mer

Eldstål/Oändlig tändsticka

Det optimala sättet att göra upp eld eller tända ditt kök på! Genialiteten i tändstålet ligger i dess förmåga att fungera i alla väderlekar och ge snabba, säkra tändningar även när väder och vind är emot dig. Stålet är oerhört slitstarkt och kan användas flera tusen gånger innan det slits ut.

"Tändstickan" som finns inuti eldstålet har veke så att den fungerar som en tändsticka som kan användas om och om igen. Om veken brinner ner är det enkelt att dra fram mer veke ur tändstickan. Skrapa tändstickan (som har en metallbit på toppen) mot sidan av eldstålet för att få gnista. Gnistorna från stålet blir dessutom oerhört varma, uppemot 3000 °C.

Bränsle: Kemiskt ren bensin

A

Anonym

För 6 år sedan

Man måste fylla på med bensin, något "Teknikproffset" inte skriver... En fullständigt meningslös produkt.

G

Gustav Erik

För 11 månader sedan

Hade inga förhopningar att den skulle funka. men det gjorde den. det är dock mer eller mindre en liten behållare du fyller med bensin och doppar en veke i. Som en vanlig bensin tändare fast farligare

S

SnakeBite

För 4 dagar sedan

Det tog en stund att klura ut hur den funkar. Manualen var definitivt inte till nåfon större hjälp, (under all kritik). Kände mig tvungen att 'Googla' fram informationen. Jag tror att det ev. kan bli svårt att i framtiden, skaffa en ny veke. I övrigt nöjd. Förbättra informationen i manualen/ på hemsidan, så lägger jag till en stjärna.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Maja

För 10 månader sedan

Funkade sådär. Lite svårt att få till låga