Tillbaka till toppen
Elektrisk lådcykel/cargo bike med skivebremser och anti-tilt

1 / 1

Elektrisk lådcykel/cargo bike med skivebremser och anti-tilt

23 999 kr
Helt nyutvecklad ellastcykel med plats för fyra barn och smart kapellsystem. Denna Wildenburg Nordic har färgdisplay, integrerade LED-ljus både fram och bak samt bromsljus, anti-tilt och styrdämpning samt hydrauliska skivbromsar på framhjulen. Ett l
  • Anti-tilt og styrdæmper
  • 10,4 Ah Batteri
  • Hydrauliske skivebremser på forhjulene
  • Farvedisplay med sensor
  • Integreret LED-baglygte og -forlygter
Läs mer

Helt nyutvecklad ellastcykel med plats för fyra barn och smart kapellsystem. Denna Wildenburg Nordic har färgdisplay, integrerade LED-ljus både fram och bak samt bromsljus, anti-tilt och styrdämpning samt hydrauliska skivbromsar på framhjulen. Ett lätt avtagbart huvsystem ingår. Dessutom är den pulverlackerad och har batteriet inbyggt i laddboxen under bänken. Denna Wildenburg Nordic Plus är idén för dig som vill ha en lastcykel med premiumelement för mindre än 20 000 danska kronor.


EN LASTCYKEL FÖR HELA FAMILJEN

Denna Wildenburg Nordic Electric laddcykel är ett utmärkt val för priset.


Denna lastcykel utmärker sig genom att ha anti-tilt och styrdämpning vilket ger en mycket högre säkerhet i svängar då balansen känns mycket mer naturlig än på andra lastcyklar. Den dubbla styrdämparen hjälper till att ge motstånd i styrfästet, så att du inte riskerar att tappa greppet om cykeln, och därigenom potentiellt hamna i farliga situationer. Mer erfarna lastcykelåkare kan dock med fördel välja vår modell utan styrdämpning; Wildenburg Nordic.


Det är ett 36V, 10,4ah li-ion batteri, som sitter på cykeln. Batteriet är CE, GS & TÜV godkänt, och är skyddat mot vind och väder. Den elektriska laddcykeln är också EPAC-certifierad.


Du kan ta bort batteriet med ett enda klick och ta in det, men du kan även ladda det via en strömingång på baksidan av laddboxen.


SKIVBROMSAR - NÄR DU VILL GÖRA SÄKRA VALET!

Med den vikt du kan ha på din ellastcykel tycker vi att det är ett måste för att kunna lita på dina bromsar. Skivbromsar är det dyra valet, men också det säkraste. Skivbromsen sitter inne i själva navet på de två framhjulen, och är därför lika pålitlig, oavsett om det regnar eller är torrt väder.


Många billigare (last)cyklar på den danska marknaden är utrustade med de mindre pålitliga V-bromsarna med bromsbelägg, som snabbt slits ut och därmed kommer att bromsa skevt.


NÄR DU VILL STYRA PÅ DIN CYKEL...

Wildenburg-cyklarna är utrustade med en kontrollmodul med färgdisplay, som kan ge dig precis den hjälp från motorn som du vill ha. Du kan enkelt välja mellan assistans i fem nivåer och tre lägen; ECO, Sport och City. Motorn justerar sedan automatiskt prestanda och toppfart.


Som standard är hjälpfunktionen inställd på en maxhastighet på 25 km/h, då lagen säger att man inte får köra fortare.


Styrmodulen har bland andra funktioner även en "walk-assist" eller "walk-funktion", som hjälper dig om du behöver dra cykeln. Härifrån tänder du även de integrerade fram- och bakljusen.


Du får givetvis en dansk manual till din styrmodul, så du kan ställa in den själv efter dina önskemål. Fjärrkontrollen är skild från själva styrmodulen, så du kan även nå den när du drar cykeln.


Din cykel är utrustad med Shimano SIS-Tourney 7 med Revoshift, som i samverkan med motorn säkerställer en steg-för-steg men smidig övergång från en växel till nästa.

Snabbfakta

  • Anti-tilt og styrdæmper
  • 10,4 Ah Batteri
  • Hydrauliske skivebremser på forhjulene
  • Farvedisplay med sensor
  • Integreret LED-baglygte og -forlygter
Upptäck mer inom Sport Cykling Cyklar
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner