Fitbit Versa Lite Marina Blue

Fitbit Versa Lite Marina Blue
Tipsa en vän
1690 kr
fr 101 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Vattentålig ned till 50m
 • Pulsmätning dygnet runt
 • Appar och aviseringar
 • Mer än 4+ dagars batteritid
 • Alla tillbehör passar alla smartklockorna i Versa-familjen.
 • Enkel styrning med endast en knapp

Öppna upp en värld av möjligheter med Fitbit Versa Lite Edition, den mångsidiga smartklockan för dagligt bruk. Den här smartklockan i härliga färger har alla grundläggande och smarta funktioner för träning och hälsa, styrs enkelt med en enda knapp och kommer att inspirera dig att ta steget fullt ut och göra verklighet av dina mål.

 • Vattentålig ned till 50m
 • Pulsmätning dygnet runt
 • Appar och aviseringar
 • Mer än 4+ dagars batteritid
 • Alla tillbehör passar alla smartklockorna i Versa-familjen.
 • Enkel styrning med endast en knapp

Registrerar all daglig aktivitet
Versa Lite registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Vattentålig ned till 50m
Versa Lite är vattentålig ned till 50 meter vilket innebär att du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.

Purepuls
Använd PurePulse för att registrera pulsen dygnet runt. Det förbättrar mätningen av din kaloriförbränning och hjälper dig att optimera dina insatser under träningspasset. Du får även koll på din vilopuls, dina framsteg och din konditionsstatus i Fitbit-appen.

Aviseringar
Få aviseringar vid telefonsamtal, sms, kalenderhändelser och från appar som Gmail och Facebook. Du kan skicka snabbsvar direkt från handleden. (Fungerar när din mobil är i närheten, snabbsvar gäller endast Android.)

Lätt design
Ett lätt anodiserat aluminiumhölje och en högupplöst pekskärm i färg gör Versa Lite både snygg och bekväm.

Sömninsikter
Få insikter genom att registrera hur länge du sover och tiden du befunnit dig i de olika stadierna lätt-, djup och REM-sömn. Du kan även ställa in påminnelser om läggdags som hjälper dig att skapa goda rutiner kring sänggående och sömn.

Mer än 4 dagars batteritid
En dag varar i 24 timmar. Det borde såklart din smartklocka också göra. Med en batteritid på mer än 4+ dagar kan Versa Lite registrera allt du gör under hela dagen och natten. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Urtavlor
Med fler än 100 urtavlor att välja bland kan du ändra utseendet på din smartklocka till en klassiskt eller modern look och du kan göra den ännu mer personlig med ett foto!

Trådlös synkning
Versa Lite synkar automatiskt med datorer och över 200 Android-, iPhone- och Windows 10-enheter så att du kan se statistik, trender och framsteg på din Fitbit-panel.

Personliga påminnelser
Få knuffen du behöver för att nå dina mål med personliga påminnelser som hjälper dig att röra på dig mer, få i dig tillräckligt med vätska, hålla dig till ett sovschema och mer där till.

Armband och Tillbehör
Anpassa Versa Lite till dig genom att byta ut standardarmbandet mot tillbehörsarmband av metall, finaste Horween-läder och mycket mer. (Säljs separat)
Versa Lite levereras med S & L armband som passar handleder med en omkrets på 140-180 mm samt 180-220 mm.

Träningslägen + SmartTrack
Välj bland fler än 15 träningslägen och få statistik i realtid under dina träningspass, eller låt SmartTrack automatiskt känna igen och registrera din träning.

Kvinnohälsa
Lär känna din kropp bättre genom att använda din klocka och Fitbit-appen för att logga mens, symtom, ha koll på ägglossning och upptäcka mönster i din cykel.

Tempo och sträcka i realtid
Få reda på mer om dina löprundor och vandringar genom att ansluta till din mobils GPS och se tempo och sträcka i realtid på skärmen och få en karta över din rutt i Fitbit®-appen.

Konditionsnivå
Få en bättre förståelse för din konditionsnivå och lär dig hur du kan förbättra den över tid med en personlig konditionsstatus.

Appar på din handled
Ladda hem hundratals appar för träning, hälsa, ekonomi, sport och mer därtill så att du kan ha full koll på det du bryr dig mest om.

Panelen i Fitbit-appen
Få koll på din utveckling med panelen i Fitbits® mobilapp, och håll kontakt med vänner, tävla i utmaningar och mer därtill.

Guidade andningsövningar
Hitta stunder av ro under dagen med 2 eller 5 minuter långa guidade andningsövningar som anpassas efter din puls.

Fitbit idag
Du ser allt från kaloriförbränning till vilopuls och senaste träningspasset och kan följa din senaste statistik och få personlig vägledning på panelen som uppdateras varje dag.

Lätt att använda
Med en enkel styrning med endast en knapp kan alla använda Versa Lite.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 3,5
25%
0%
75%
0%
0%

Har fått chansen att testa denna i ca 1 månad. Jag tycker denna har fungerat helt okej men inte mer. Den har hängt sig några gånger och den reagerar lite för enkelt på rörelse så man kan inte utgå från att man har gått de stegen den visar. Jag hade även önskat att kunna logga mat och dryck från klockan istället för att behöva gå in på mobilen. Jag tycker dock att funktionen som pushar en att röra på sig är effektiv samt att sovfunktionen fungerade klockrent!

Fick testa denna klocka en månad och min summering blir: Okey inte mer,

Totalt 3 nätter har den kunnat registrerat min sömn, då den tyvärr inte mäter sömn under 2 timmar, så visade den att jag sov max 3 timmar per natt.

Stegräknaren och pulsklockan fungerade utmärkt. Att kunna ta ner appar och egna urtavlor är ett plus då man kan göra den lite mer personlig.

Sen fick jag även tyvärr en allergisk reaktion av armbandet i gummi och väntar svar från FitBit som kontaktades för 3 veckor sen.

Skulle säga att den är oki, men inte mycket mer än så. Alla funktionerna fungerar som dom ska, för utom just stegräknaren, den som för mig känns viktigast. Den mäter bra när man är ute o går, men när man tex går hemma o städa, eller bara går inne, mäter den inte alls nästan. Det är som om man måste gå en bit, innan den märker att man rör sig. Gillar dock att man kan ställa in hur långa ens steg är.

Har väldigt positiva första intryck av klockan, en superlätt produkt i gedigna material, silikon och metallboett. Enkel men något tidskrävande första installation/uppdatering via Bluetooth, därefter var klockan extremt enkel att använda, med en enda knapp och touchscreen.
Funktionerna och apparna täcker enligt mig de flestas behov gällande träning och vardagsanvändande, klockan är behaglig att bära på natten för sömnanalys och appen är väldigt intuitiv och lättanvänd.
Mycket bra med push-notiser från telefonen direkt i klockan, diskret med tydlig vibration och möjlighet att läsa sms och liknande direkt i klockan.
Det enda jag saknar i klockan är en egen inbyggd GPS och möjlighet att betala med klockan.
I övrigt är jag mycket nöjd med klockan och appen, Fitbit har gjort användandet enkelt och smart, klockan har väldigt bra batteritid och det medföljer silikonband i två olika storlekar, som är lätt att byta.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 624 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 343 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 194 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 101 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »