Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Garmin Approach G10 Clip-On Golf GPS

1895 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Nordica Golf

Bevaka produktens pris

Golfdata i praktiskt format

För alla golfare som vill förbättra sitt spel och slå rätt slag på rätt plats på ett mycket mer konsekvent sätt. Om du vill spendera mindre pengar och ändå förbättra ditt spel är Approach G10 ett bra alternativ för dig.

• Kompakt liten clipmodell som passar överallt
• Förprogrammerad med fler än 40 000 internationella golfbanor
• Visar avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Visar även hinder
• Greenvy visar greenens utformning och har manuell flaggplacering
• Med digitalt scorekort kan du enkelt hålla koll på din score under varje runda

Få avståndsinformation

Kompakt, lätt och enkel att använda – Approach G10 ger dig möjlighet att noggrant mäta längden på dina slag var på banan du än spelar från. För dig som gillar att promenera längs banan finns även en inbyggd mätare för total distans som håller koll på exakt hur långt du har gått.

Bygg upp ditt självförtroende på banan

Oavsett om du spelar med dina vänner på en golfbana i hemtrakten eller står på tee på den där efterlängtade golfsemestern vet Approach G10 var du befinner dig – och hur långt det är till nästa flagga. Den högkänsliga GPS-mottagaren ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan ge järnet med gott självförtroende. På den klara och ljusstarka fyrkantiga 1,3-tumsskärmen ser du avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Du ser också avstånd till hinder, doglegs och layups.

Lär känna greenen

Greenvy visar greenens rätta beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering.

Enkel poängberäkning

Det inbyggda digitala scorekortet med gör sammanräkningen och statistiken enkel. När du är klar kan du spara och granska din golfrunda eller föra över speldata via USB och datorn till Garmin Connect™-golfcommunityt online för en spelanalys.

Kostnadsfria banuppdateringar

Med Approach G10 får du kostnadsfria banuppdateringar under enhetens livslängd. Enheten är klar att använda direkt när du har packat upp den, med fler än 40 000 förinlästa banor. Dessutom läggs nya banor och uppdateringar till upp till fyra gånger om året med , som finns på Garmins webbplats. Och bäst av allt: dessa banuppdateringar är kostnadsfria – utan installationsavgifter, avgifter eller abonnemang.

Robust och hållbar

Den mångsidiga golfenheten Approach G10 är robust,  och har ett litiumjonbatteri med lång batteritid så att du kan slutföra långa rundor eller ta de där extra hålen. Nu kan du enkelt njuta av en hel helg fylld av golf med upp till 15 timmar i GPS-läge innan batteriet behöver laddas.
0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.