Garmin Approach X40 golfklocka, Limelight/Blue

Garmin Approach X40 golfklocka

Välj färg:

Tipsa en vän
1789 kr Tillfälligt slut

-33%

Ord. pris 2699 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • Tunt och lätt golfband med GPS och Elevate™ -teknik för pulsmätning vid handleden samt aktivitetsmätning1
  Visar avstånd till främre, bakre och mittre delen av greenen, samt hinder
  AutoShot™-spelspårning håller automatiskt koll på slagen3 på fairway
  Aktivitetsmätning visar steg, sträcka, förbrukade kalorier, puls och aktivitetsintensitet1
  Få smartaviseringar med vibration för inkommande samtal, sms och andra aviseringar
  Batteritid: upp till 10 timmar i GPS-läge; upp till 5 veckor i klockläge
  Du vill spela bättre golf och vill göra något för att förbättra din allmänna kondition och ditt välbefinnande. Men du vill inte använda eller bära med dig fler enheter för att uppnå dessa mål. Därför är vårt nya golfarmband Approach X40 den perfekta allt-i-ett-lösningen. Den har mer än 40 000 förprogrammerade golfbanor över hela världen och kombinerar daglig aktivitetsmätning med pulsmätning vid handleden samt smartaviseringar med vibration så att du kan hålla dig uppkopplad överallt.

  Det är bara hos Garmin som du kan kombinera en golf-GPS med konditionsmätning och smart uppkoppling, allt i ett tunt, diskret armband som är lika tåligt och bekvämt som det är mångsidigt. Med Approach X40, som är vattenklassat för 50 meter och har ett laddningsbart litiumjonbatteri, får du också aktuell tid och datum – samt en alarminställning – så att du kan använda den varje dag och fortsätta ditt aktiva liv precis som du har planerat.

  Approach X40 är en pålitlig golfpartner som du kan ta med överallt. Oavsett var du slår ut så vet den var du är – och hur långt det är till nästa flagga. Armbandets högkänsliga GPS-mottagare ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan spela med gott självförtroende. Dessutom visar den tydliga pekskärmen avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen – även när du befinner dig under träd.

  AutoShot™ håller automatiskt koll på slagen3 på fairway och mäter avstånden så att du kan analysera rundan på Garmin Connect när du spelat klart.

  Greenvy på Approach X40 visar greenens beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering.

  Missa inga viktiga sms, mejl eller meddelanden på grund av att telefonen ligger i väskan. Approach X40 fungerar som en trådlös förlängning av din kompatibla smarta enhet och visar smartaviseringar direkt på armbandet2. Via Bluetooth®-teknik kan du nu läsa det där mejlet eller sms:et du har väntat på, även om du är mitt på banan.

  Garmin Connect är ett online community för golf där du kan dela med dig av ditt spel och jämföra dig med andra. Hämta rundan, jämför den med din senaste runda och håll koll på förbättringar i spelet för varje bana du spelar. Appen Garmin Connect kan också sammanställa din perfekta runda och kombinera ditt bästa resultat för varje hål så att du får dina bästa 18 för den banan.

  Med det inbyggda digitala scorekortet i Approach X40 är det enkelt att hålla reda på din score under varje runda. När du är klar kan du spara, granska och till och med använda Garmin Connect™ Mobile på din smartphone för att automatiskt föra över och dela den perfekta rundan med dina golfpartners.

  Genom att kombinera den lättanvända sensorn Garmin TruSwing (säljs separat) med ditt Approach X40-armband och kompatibel smartphone eller surfplatta, får du åtkomst till 3D-animeringar i realtid och andra användbara svingdata så att du kan se hur din teknik påverkar bollens bana och ditt resultatet. Med hjälp av appen Garmin Connect Mobile kan du analysera svingtempo, hastighet, svingspår, kritiska klubbvinklar med mera.

  Ditt köp av Approach X40 blir en heltäckande investering. Den är klar att använda direkt när du har packat upp den, med förinlästa banor. Dessutom läggs nya banor till och befintliga banor uppdateras regelbundet via programvaran Garmin Express. Och bäst av allt: dessa banuppdateringar är kostnadsfria, utan installationsavgifter, avgifter ellerabonnemang.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Garmin
Urverk
Boett
Armband
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Bevaka

Bevaka storlek

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 727 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 395 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 220 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 112 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »