Tillbaka till toppen
Hopfällbar vattendunk med tappkran 10 liter
Hopfällbar vattendunk med tappkran 10 liter
Hopfällbar vattendunk med tappkran 10 liter

1 / 3

Hopfällbar vattendunk med tappkran 10 liter

129 kr
10 liter – de flesta klarar av att bära Tappkran Robust Liten då den är tom Med handtag Vattendunk för prepping eller camping Denna vikbara vattendunk rymmer 10 liter vatten men tar nästan ingen plats då den är hopfälld. Den är pra
Läs mer
  • 10 liter – de flesta klarar av att bära
  • Tappkran
  • Robust
  • Liten då den är tom
  • Med handtag

Vattendunk för prepping eller camping

Denna vikbara vattendunk rymmer 10 liter vatten men tar nästan ingen plats då den är hopfälld.

Den är praktisk för dig som behöver ha möjlighet att hämta vatten men inte vill släpa med dig stora dunkar. T.ex. till campingen eller om du preppar hemma eller för stugan.

Tappkranen kommer till användning när du vill hälla upp vatten i mindre flaskor eller i glas.

Bra med extra kapacitet

När det gäller vattenreserver kan du räkna med att du behöver 2,5 liter per person i hushållet. I den bästa av världar har du lagrat vatten så att du klarar tio dagar utan kommunalt vatten. I ett hushåll med 4 – 5 personer kan det vara praktiskt svårt. Kanske har du inte plats för säg 125 liter vatten hemma på ett bra sätt.

I ett sådant läge kan det vara skönt att ha en grundreserv med vatten för att klara några dagar. Har du sedan ett antal hopfällbara vattendunkar kan du snabbt utöka kapaciteten i ett läge då du märker att risken ökar, t.ex. någon form av kris eller krig.

Med andra ord: Med vikbara vattendunkar har du möjlighet att bygga upp en beredskap för de värsta av kriser utan att behöva offra särskilt mycket plats.

Denna hopfällbara vattendunk är inte större än 20 x 25 x 6 cm då den är hopfälld.

När den är hopvikt kan du lätt transportera flera dunkar till en plats där du kommer att tillbringa en tid, till exempel din bug out location.

10 liter är praktiskt för vattenbehållare

10 liter är lagom volym för en vattendunk. Det är tillräckligt mycket för att göra skillnad (räcker för en person i cirka 4 dyng). Samtidigt är det tillräckligt låg volym för att nästan vem som helst ska orka lyfta dunken. Det ska också vara praktiskt att hälla vatten ur en dunk, vilket det är om den är på 10 liter. Just denna vattendunk har kran vilket gör den dagliga användningen ännu enklare.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner