Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Kep Italia Cromo Textile Polish Ridhjälm Svart Bred Solskärm Poloskärm skalstorlek: M - (52-58 cm)
Kep Italia Cromo Textile Polish Ridhjälm Svart Bred Solskärm Poloskärm skalstorlek: M - (52-58 cm)

1 / 2

Kep Italia Cromo Textile Polish Ridhjälm Svart Bred Solskärm Poloskärm skalstorlek: M - (52-58 cm)

6199 kr
Kep Cromo är en snygg och säker hjälm, för den medvetna ryttaren. Just denna modell har svart polish (blank) framsida samt baksida, svart grill, poloskärm och svart hakband. Denna matta modell heter textile, och är matt, väldigt mjuk och len. Keps hj
Läs mer

Kep Cromo är en snygg och säker hjälm, för den medvetna ryttaren. Just denna modell har svart polish (blank) framsida samt baksida, svart grill, poloskärm och svart hakband. Denna matta modell heter textile, och är matt, väldigt mjuk och len.

Keps hjälmar kommer i två olika skalstorlekar - M och L. Till skalet/hjälmen behövs också en pad (liner/innerfoder) som används för att bestämma rätt storlek. På detta vis kan du byta hjälmstorlek i ett och samma skal. Padden kan tas ut och rengöras separat. Paddarna kommer i två olika modeller - rund och lång/oval. Nästan alla har rund, så är du osäker, välj rund form. Du måste ha en pad i din hjälm när du ska använda den.

Skal i storlek M passar pads med storlek 52-58, skal i storlek L passar pads i storlek 59-62.

Allmänt om Kep:
Frontgrillen har ett air control-system som triggas av rörelse. Hjälmen är uppbyggd på ett sådant sätt att luften ska kunna strömma fritt genom hjälmen, och på så sätt hålla temperaturen nere även under varma dagar.

Keps hjälmar är mycket lätta, ofta väger de runt 40o gram, men har trots detta mycket god säkerhet tack vare det chockabsorberande polystyrene-materialet.

Skärmen är flexibel på alla hjälmar - detta för att den ska gå sönder om ryttaren ramlar av och slår i huvudet framifrån. Detta är en säkerhetsfunktion, för att undvika frakturer vid fall.

5-punkts-hakremmen är direkt fäst i skalet, och är tillverkad av mycket mjukt och smidigt läder. Fästena i metall har inte kontakt med huden.

Kep är den enda hjälmen i världen som har fem olika säkerhetscertifikat: CE EN 1384 +VG1, SEI/ASTM: F1163, BS EN 1384:2012 KITE MARK, IC MARK 1384:2012, PAS 015:2011

Kep-hjälmarna levereras i en hjälmväska (premiummodellerna) eller en rejäl hjälmpåse.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter