Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Lektorn Hörby Bruk Kiosk Med Gunga
Lektorn Hörby Bruk Kiosk Med Gunga
Lektorn Hörby Bruk Kiosk Med Gunga

1 / 3

Lektorn Hörby Bruk Kiosk Med Gunga

8 995 kr
Hörby Bruk är agent för det belgiska kvalitetsvarumärket Blue Rabbit. Vi erbjuder fyra högkvalitativa lektorn i vårt sortiment. Lektornen inbjuder till mycket lek och rörelse. Här får fantasin fritt spelrum och det är inte bara leken i sig som utveck
Läs mer
Hörby Bruk är agent för det belgiska kvalitetsvarumärket Blue Rabbit. Vi erbjuder fyra högkvalitativa lektorn i vårt sortiment. Lektornen inbjuder till mycket lek och rörelse. Här får fantasin fritt spelrum och det är inte bara leken i sig som utvecklar - barnen lär sig även att visa hänsyn, träna motoriken och öva balansen till exempel. Med Blue Rabbit får barnen tillgång till ett kreativt lärande. Mycket rejäla lektorn med trä i kraftiga dimensioner och en golvhöjd på hela 150 cm. Impregnerat trä sågat i rätt längder med slipade och rundade kanter.

Stolpar: 88 x 88 mm
Reglar: 36 x72 mm
Brädor: 22 x 135 mm

Ingående delar
- Kiosk
- Rutschbana
- Stege
- Sandlåda
- Gunga med 2 st svarta gungsitsar (ej babysits)

Den högkvalitativa rutschbanan står emot väder och vind. Den är något längre och inte lika brant som många motsvarande produkter på marknaden och därmed tryggare för barnen. Rutschbanan har hål för vattenslang som man enkelt kan koppla på med en slangklämma och gör om den till en vattenrutschbana!

Tornet levereras med förankringsjärn. Europeiskt furuträ som är impregnerat för lång hållbarhet. Fritt från krom och arsenik. Sandlåda i skuggan. Utförlig monteringsanvisning på svenska ingår.

FärgTrä/Natur
UtförandeOmonterad
MaterialImpregnerat trä
TypLektorn
Höjd3240 mm
Längd4600 mm
Max Användarvikt50 kg
Vikt193 kg
Bredd4350 mm
0
Bli den första att skriva en recension