Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Lektorn Hörby Bruk Penthouse med gunga

1 / 1

Lektorn Hörby Bruk Penthouse med gunga

13 995 kr
Hörby Bruk är agent för det Belgiska kvalitetsvarumärket Blue Rabbit. Lektornen inbjuder till mycket lek och rörelse. Här får fantasin fritt spelrum och det är inte bara leken i sig som utvecklar. Att visa hänsyn, träna motoriken och öva balansen til
Läs mer
Hörby Bruk är agent för det Belgiska kvalitetsvarumärket Blue Rabbit. Lektornen inbjuder till mycket lek och rörelse. Här får fantasin fritt spelrum och det är inte bara leken i sig som utvecklar. Att visa hänsyn, träna motoriken och öva balansen till exempel. Med Blue Rabbit får barnen tillgång till ett kreativt lärande. Två svarta gungsitsar ingår.

Egenskaper
- Mycket rejäla lektorn med trä i kraftiga dimensioner och en golvhöjd på hela 150 cm.
- Impregnerat trä sågat i rätt längder med slipade och rundade kanter.
- Stolpar: 88 x 88 mm Reglar: 45 x88 mm Brädor: 18 x 145 mm

Bra att veta
Tornet levereras med förankringsjärn. Europeiskt furuträ som är impregnerat för lång hållbarhet. Fritt från krom och arsenik. Sandlåda i skuggan. Utförlig monteringsanvisning på svenska ingår.

Innehåll
Trä i uppsågade längder. Rutschbana. Monteringssats för lektorn innehållande monteringsanvisning, fästelement, handtag och förankringsjärn. Monteringssats för klättervägg innehållande monteringsanvisning, fästelement och klätterstenar. Monteringssats för gunga innehållande monteringsanvisning, fästelement, fästen för bom och ben, upphängningskrokar samt förankringsjärn. Två svarta gungsitsar.

Rutschbana
En högkvalitativ rutschbana ingår. Banan är tillverkad i Holland. Den står emot väder och vind på ett utomordentligt sätt. Rutschbanan är inte lika brant som många rutschbanor på marknaden. Våra banor är något längre och ger ditt barn en säker åktur. Rutschbanans längd är 295 cm. Rutschbanan har hål för vattenslang. Med en slangklämma så fäster du vattenslangen och banan kan användas som vattenrutschbana.

- Max last: 50 kg per sits
- Platsbehov: 8900 x 8900 mm
- Totalmått: Höjd 3300 mm, Bredd 5150 mm, Längd 4600 mm

FärgTrä/Natur
UtförandeOmonterad
MaterialTrä
TypLektorn
Höjd3300 mm
Längd4600 mm
Bredd5150 mm
0
Bli den första att skriva en recension