Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Motståndsband, svart
Motståndsband, svart
Motståndsband, svart
Motståndsband, svart

1 / 4

Motståndsband, svart

149 kr
Ett motståndsband är  ett idealiskt verktyg för träning på olika nivåer. Du kan anpassa dina övningar genom att använda motståndsbandet med olika delar av kroppen och på så sätt välja vilken muskelgrupp du vill träna. Du stärker inte enbart de stör
Läs mer

Ett motståndsband är ett idealiskt verktyg för träning på olika nivåer. Du kan anpassa dina övningar genom att använda motståndsbandet med olika delar av kroppen och på så sätt välja vilken muskelgrupp du vill träna. Du stärker inte enbart de större muskelgrupperna, utan även de mindre och stabiliserande musklerna som spelar en viktig roll i din hållning, och därmed hälsa och välmående.

Med detta motståndsband följer även ett dörrankare! Dörrankaret fungerar som ett fäste för dina träningsband som du enkelt och säkert placerar mellan dörr och dörrkarm. Dörrankaret tillåter dig att välja höjd och utföra helt andra typer av övningar, eftersom du kan placera fästet på många olika delar runt dörren kan du också få många fästpunkter och träna från olika höjder eller från golvet om du fäster dörrankaret under dörren. Dörrankaret består av ett slitstarkt band och en mjuk rulle som hindrar fästet från att lossna och samtidigt är skonsam mot din dörr och karm. Bandet vid öglan har en extra mjuk del för att inte skada eller slita på dina träningsband.

Så här använder du träningsankaret:

  • Öppna dörren.
  • Sätt fästet mot karmen eller stoppa in den mellan dörr och karm vid gångjärnen. 
  • Stäng dörren med rullen på baksidan av dörren och känn att fästet sitter stabilt och säkert.

Specifikationer:

  • Material: Latex
  • Mått: 6 x 11 x 1299 mm
  • Motstånd: 6.8 - 11.3 Kg
  • Färg: Svart 

Medföljer:

1 x Motståndsband
2 x Handtag
1 x Ankare

 

Identifikation

EAN 6959149081682
Tillverkarens artikelnummer 754927
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner