Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oceans 300, Roddmaskin
Oceans 300, Roddmaskin
Oceans 300, Roddmaskin
Oceans 300, Roddmaskin
Oceans 300, Roddmaskin

1 / 5

Oceans 300, Roddmaskin

10449 kr

-18%

Rek pris. 12715 kr
Oceans 300 är en roddmaskin för aktiva motionärer. Den kombinerar väldigt stadig roddkänsla och robust design med ett elegant utseende. Oceans 300:s 8-stegs motstånd kombinerad med luftmotstånd ger en kontinuerlig förstklassig naturlig känsla till ro
Läs mer

Oceans 300 är en roddmaskin för aktiva motionärer. Den kombinerar väldigt stadig roddkänsla och robust design med ett elegant utseende.

Oceans 300:s 8-stegs motstånd kombinerad med luftmotstånd ger en kontinuerlig förstklassig naturlig känsla till roddträningen. Luftmotståndet ger utmaning även för den mest krävande roddtränaren, eftersom motståndet ökar enligt hur kraftigt användaren ror maskinen.

Enheten är mycket robust, men ändå lätt att flytta och förvara tack vare att den kan fällas ihop. Enhetens robusta ram och aluminiumskena medför den stadighet i rodden som hård träning kräver.

FitNord Oceans 300 är sportigt och elegant utformad. Dessutom har enheten många bekvämlighetsfunktioner som mångsidig fotstödsjustering och tablettspänning i tabletthållaren för att säkerställa att tabletten förblir på plats.

FitNord Oceans 300 i ett nötskal:

  • Stadig och robust uppbyggnad
  • Mycket stabil och behaglig roddkänsla
  • Elegant design
  • Utmärkt pris-kvalitetsförhållande

Beställ en elegant och stadig FitNord Oceans 300 roddmaskin för en aktiv roddträning!

Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har "fötter". Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot.  

Vi på Träningsmaskiner.com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.  

NEDLADDNINGSBARA FILER 

FitNord Oceans 300 manual

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .