Tillbaka till toppen
Padelboll HEAD 3-pack

1 / 1

Padelboll HEAD 3-pack

119 kr
Hög kvalitet på studsen. den avancerade padelspelaren Perfekt för padelspelaren som vill ha en boll med mycket hög kvalitet på studsen. Produktens fördelar Svikt Mycket bra återstuds tack vare kärnan i gummi.   Tålighet My
Läs mer

Hög kvalitet på studsen.


den avancerade padelspelaren

Perfekt för padelspelaren som vill ha en boll med mycket hög kvalitet på studsen.


Produktens fördelar


Svikt

Mycket bra återstuds tack vare kärnan i gummi.

 

Tålighet

Mycket bra kvalitet på filten vilket gör bollens egenskaper hållbara.

 

Hastighet

Ger god fart på bollen tack vare filttyget och gummin.


Teknisk information


VAR KOMMER PADEL IFRÅN?

Padel spelades först i Mexiko på 60-talet. Sporten blev snabbt populär i Spanien och Argentina, sedan i alla spansktalande länder i Sydamerika. Nu är padel den näst mest utövade sporten i Spanien, efter fotboll men före tennis. Man räknar med att det finns runt 8 miljoner spelare i världen.


VAD ÄR SPELREGLERNA FÖR PADEL?

Man spelar 2 mot 2 (dubbel). Det finns 2 godkända bollar och serven sker alltid underifrån och diagonalt. Andraserve är tillåtet. Bollen ska alltid studsa en gång någonstans innan man får slå. Bollen får slås mot en vägg efter studsen (men bara mot en vägg och inte mot nätet). Bollen kan hamna utanför banan efter studsen och är fortfarande i spel utanför banan. Poängen räknas som i tennis.


HUR BÖRJAR MAN SPELA PADEL?

Du måste framför allt välja långsamma bollar med en bra diameter samt ha en racket för nybörjare. Vad gäller racketen så är det bra att ha en i form av en droppe, vilket ger en större träffzon och därmed är det lättare att få iväg bollen. Racketen ska också gärna vara lätt (mellan 350 och 380 gram) för att den ska vara lätthanterlig.


Vårt engagemang

Garanti:

2 År

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner