Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pull up assist styrketräningsband
Pull up assist styrketräningsband
Pull up assist styrketräningsband
Pull up assist styrketräningsband
Pull up assist styrketräningsband
Pull up assist styrketräningsband

1 / 6

Pull up assist styrketräningsband

1826,22 kr

-23%

Rek pris. 2374,09 kr
Body Building Bands CrossFit avancerade motståndsband är ett perfekt bärbart gym. Den kommer i en uppsättning av 6 band med olika motståndsnivåer, färger och dimensioner. Banden är avsedda att möta olika fitnessbehov. De är lämpliga för typer av trän
  • Exercise Bands
Läs mer
Body Building Bands CrossFit avancerade motståndsband är ett perfekt bärbart gym. Den kommer i en uppsättning av 6 band med olika motståndsnivåer, färger och dimensioner. Banden är avsedda att möta olika fitnessbehov. De är lämpliga för typer av träningar som styrka, isometrisk, motstånd, yoga, flexibilitet, draghjälp. Så vad som helst, ditt fitnessmål är, du kan uppnå det med kroppsbyggande band för CrossFit -set med 5 motståndsband. Banden finns i samma längd och omkrets. Längden är 41 medan omkretsen är 82. De fem banden i uppsättningen är inte av samma färg. Varje färg representerar en specifik motståndsnivå.

Var och en av banden är starkt tillverkad av naturgummilatex. På grund av den kontinuerliga lagringen av gummilak av latex har banden en fantastisk styrka och hållbarhet. Du kan använda dem i många år och de kommer inte att förlora sin elasticitet och styrka. De slog formade band i prestanda, styrka och hållbarhet. Body Building Bands CrossFit motståndsband är mångsidiga träningsband. Eftersom de finns i olika motståndsnivåer, kan de användas av alla sportentusiaster eller idrottare av vilken konditionsnivå som helst. Nybörjare kommer att tycka att banden är användbara. Intermediates och avancerade idrottare som vill delta i mer utmanande träningspass med hjälp av motståndet kan också använda dem.

Banden är ett bra komplement till någon persons hemmagym. De kan dock också användas utanför hemmet. De är mycket bärbara och motståndskraftiga och kan därför enkelt tas med av idrottare på språng. De kan också användas på kontoret av personer som gillar att göra några övningar under sin fritid på kontoret.

Funktioner:

100% naturlig latex
Perfekt för crossfit-, yoga- och fitnessklasser
Texturerad yta för professionell användning av gymmet
Utveckla balans och samordning
Perfekt för stretch och flexibilitet
Ge en total kroppspass
Perfekt för styrketräning
Lätt att underhålla

OBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser.
Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans.
Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .