Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD DÄCK Flex 2
ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD DÄCK Flex 2
ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD DÄCK Flex 2

1 / 3

ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD DÄCK Flex 2

2532 kr

-6%

Rek pris. 2684 kr
Linum är en lätt modern dansare med många dolda knep. Den har en kontinuerlig progressiv rockare som övergår direkt i sparkarna. Tack vare kombinationen av cnc'd hjulbrunnar och flares har brädan en fantastisk hjulfrigång. Den stora innovationen
Läs mer

Linum är en lätt modern dansare med många dolda knep. Den har en kontinuerlig progressiv rockare som övergår direkt i sparkarna. Tack vare kombinationen av cnc'd hjulbrunnar och flares har brädan en fantastisk hjulfrigång.


Den stora innovationen gömmer sig i Naturalite-konstruktionen. Blandningen av bambu med en ihålig kärna, kol och naturliga linfibrer gör den superlätt. Plastinsatser på nosen och svansen garanterar lite extra skydd.


Vi har medvetet gömt alla kolfibrer inuti brädan. Endast linfibrerna berör kanterna. Detta ger dig alla fördelar med en fiberförstärkt bräda, som en längre livslängd och en kvick flex. Men till skillnad från glasfibrer flagnar inte linfibrerna när de skadas. Med Linum hör glassplitter i fingrarna till det förflutna.


Linum finns i två längder och i två flexalternativ vardera. Välj 116 för mer utrymme att dansa på eller 106 för ett smidigare freestyleverktyg.


Flex 1: 70 - 100 kg

Flex 2: 50 - 85 kg

0
Bli den första att skriva en recension