Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Titan Life - Treadmill T80 Pro

1 / 1

Titan Life - Treadmill T80 Pro

13419 kr
Titan Life Treadmill T80 Pro- Professionellt löpband perfekt för hemmet - Hopfällbar trots sin generösa storlek - Löpyta 145 x 54 cm Titan Life T80 Pro har hela 20 lutningsintervaller och en maximal hastighet på 22km/h. På LED-displayen kan du se all
Läs mer

Titan Life Treadmill T80 Pro


- Professionellt löpband perfekt för hemmet
- Hopfällbar trots sin generösa storlek
- Löpyta 145 x 54 cm Titan Life T80 Pro har hela 20 lutningsintervaller och en maximal hastighet på 22km/h. På LED-displayen kan du se all information som är bra att ha koll på medan du tränar. Till exempel hastighet, lutning, tid, distans, förbrända kalorier och kroppsfett. Löpbandet har även handpulssensorer på handtagen som gör att du kan avläsa din puls på displayen medan du tränar, utan att behöva någon extra pulsmätare.

Du kan enkelt fälla ihop löpbandet och rulla iväg det på transporthjulen för smidig förvaring.

Trots att löpbandet är hopfällbart upplevs det som väldigt stabilt tack vare den generösa löpytan och egenvikten på 95 kg. Den generösa löpytan som är hela 54 cm bred gör också att du kan känna dig trygg i att inte trampa utanför mattan. Det gör att det känns mer bekvämt och avslappnat att springa på bandet, precis som på de rejäla löpbanden som finns på kommersiella gym.

Löpbandet är dessutom utrustat med en väldigt kraftig DC-motor som tål långa och intensiva träningspass. Överlag är Titan Life T80 Pro designad för att vara lik de professionella löpbanden som används på gym. Därför passar löpbandet perfekt även för den mest erfarna löparen som kräver mycket av sitt löpband.

Tänk på att ingen träningsmaskin står helt stilla medan den används. Vi på Hemmy rekommenderar därför golvskydd av något slag för att undvika skada. Med våra golvskydd skyddar du dessutom ditt golv från svett eller annan vätska under träningspasset

Titan Life är ett varumärke med hjärta och rötter i Norden som med ett starkt öga för design skapar högkvalitativa träningsprodukter till rimliga priser. När du köper Titan Life T80 Pro kan du förvänta dig en träningsmaskin med extra bra prestanda.


FärgSvart
ProduktgruppLöpband
Handpuls handtagJa
Trådlös pulsmottagningNej
Visning av distansJa
Visning av kcalJa
Visning av pulsJa
Visning av tidJa
Max användarvikt160
Antal program24
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter