Tillbaka till toppen
Träningsband Multi-Trainer Suspension Gymband Träningsrep
Träningsband Multi-Trainer Suspension Gymband Träningsrep
Träningsband Multi-Trainer Suspension Gymband Träningsrep

1 / 3

Träningsband Multi-Trainer Suspension Gymband Träningsrep

379 kr
Vill du utveckla din kroppsviktsträning på gymmet och i hemmet? Komplettera din träning med funktionella Body Suspension träningsband! Dessa träningsband är ett komplett set av total body suspension träningsband med flerstegat dörrstopp samt karbi
Läs mer

Vill du utveckla din kroppsviktsträning på gymmet och i hemmet? Komplettera din träning med funktionella Body Suspension träningsband!

Dessa träningsband är ett komplett set av total body suspension träningsband med flerstegat dörrstopp samt karbinhake för fäste nästan överallt. Med dessa träningsband tränar du funktionellt genom att låta din kropp och tyngdkraften agera motstånd när du utvecklar styrka, flexibilitet och balans. 

Dom elastiska banden skapar ett motstånd och kan således användas för såväl muskelbyggande som friskvård, aerobics, yoga och rehabilitering. Medföljande handtag och fästen gör det möjligt att använda träningsbanden likt träningsmaskiner.

Träna vart du vill! Banden är försedda med mjuka handtag för händer eller fötter samt kan fästas i dörrar, stolpar, ribbstolar, träd eller annat. När det kommer till träningen så är variationsmöjligheterna nästintill oändliga med träningsband. På internet kan du hitta ett stort utbud av övningar som använder denna typ av band!

Färg: Gul/Svart

Vad ingår?
1x Träningsband-set med dubbla handtag och 4-stegat dörrstopp
1x Förvaringspåse
1x Karbinhake
1x Träningsinstruktion

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner