Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER
trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER
trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER
trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER
trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER

1 / 5

trycksatt campingdusch, NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER

1590 kr

-12%

Rek pris. 1800 kr
NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER (2019) Rek butikspris: 1800 krKapacitet:  22 liter/ duschtid 7-10 min  (Finns även i en mindre version HELIO Pressure shower med 11 liter/ duschtid 5-7 min.)Nytänkande Nemo Equipment startades 20
Läs mer

NEMO HELIO LX PRESSURE SHOWER (2019) 

Rek butikspris: 1800 kr

Kapacitet:  22 liter/ duschtid 7-10 min  (Finns även i en mindre version HELIO Pressure shower med 11 liter/ duschtid 5-7 min.)

Nytänkande Nemo Equipment startades 2002 i New Hampshire. I början lades full fokus på lätta tält med bl a luftkanaler, vilka har vunnit flertalet priser och fått flera nomineringar genom för sin unika design. Genom åren har sortimentet utökats och består numera även av bredd tekniskt innovativa sovsäckar och liggunderlag. Vi har valt ut de produkter vi tycker sticker ut ur sortimentet. Nemo är definitivt en aktör vi kommer få se mer av i Europa i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du önskar något annat ur deras sortiment.

En portabel trycksatt dusch med fotpump som står säkert på marken och ger 22 liter stadigt vattenflöde i 7-10 minuter. Har du inte tillgång till varmvatten ställer du bara den svarta duschen i solen så värms vattnet upp.Fantastisk till väldigt mycket även utöver camping. Tvätta din hund, diska, rengör cykeln,  vattna dina blommor, eller skölj dina dykprodukter eller surfdräkten med sötvatten så som alla vet att man bör.  

Helio LX Pressure Shower från Nemo behöver inte hängas över huvudet för att ge ett rejält vattentryck. Den 22 liter stora behållaren tryckssätts med en fotpump och den 2,1 m långa neoprenslangen är tillräckligt lång för att munstycket skall nå över huvudhöjd. En säkerhetsrem förhindrar att behållaren öppnas av misstag. Vid transport packas duschen med tillbehör ner i ett smidigt packfodral och tar då mycket liten plats.

Specifikation: 

  • Vikt: 860 gram
  • Packstorlek: 16 x 26 cm
  • Storlek: 26 x 58 cm
  • Material: PU-belagd polyester, TPU, Neoprenrör
  • Säkerhetsjustering för vattentransport
  • Smidig förvaringsbehållare medföljer.
  • Färg: svart
  • Volym: 22 liter
  • 2.1 meter duschslang i neoprene. Når gott och väl över huvudet.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .