Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE
vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE

1 / 6

vadderat googlecase, DAKINE GOGGLE CASE

99 kr

-28%

138 kr
DAKINE GOGGLE CASE Rek butikspris: 280 kr DAKINE  grundades på Hawaii 1979. Från att från början tillverka framför allt surfleashar har varumärket vuxit till att bli ett av de ledande i världen inom sin nisch. Da Kine har idag ett mycket bre
Läs mer
DAKINE GOGGLE CASE

Rek butikspris: 280 kr

DAKINE grundades på Hawaii 1979. Från att från början tillverka framför allt surfleashar har varumärket vuxit till att bli ett av de ledande i världen inom sin nisch. Da Kine har idag ett mycket brett sortiment och har är specialiserade på ryggsäckar, väskor och en mängd acessoarer för surf, snowboard, skate, alpinskidåkning, mountainbike, windsurf, kite och travel. 


Dina fina googles och extralinser förtjänar ett vadderat googlecase!

Skippa microfiberpåsen som följde med dina fina Oakley goggle, Spektrum googles, Smith goggle, Poc goggle, , Scott goggles, Von zipper goggle, Anon Goggles, Spy Googles Dragon Goggle, 100 % goggle mm..


Dakine Goggle Case är ett semi-hårt case till googles och har 5 mm foamvaddering på alla sidor, vilket skapar styrsel och ett riktigt bra skydd mot stötar och tryck. Detta Google fodral håller hög kvalitet och har snygg design så som alltid från DaKine.

Detta vadderade Da Kine gogglefodral har insida helt i microfiber och med dubbla paddade linsfack så att både goggles och extralinserna ligger helt skyddade och säkert till och från backen eller i väskan på flyget. Med detta kan du slänga in dina googles i skidfodral, brädfodral, i racingbussen, eller väskan utan att oroa dig för yttre påverkan.

På ena kortsidan finns ett nät-mesh (sektion på 3 x 6 cm) för att optimera ventilation så att dina googles snabbt torkar.

Specifikation: 

  • Volym: Ca 2 liter
  • Vikt: 164 gram
  • Mått: 22 x 12 x 10 cm
  • Utsida: kraftig polyesterväv
  • Insida: microfiber 
  • 2 linsfack invändigt. 
  • Ventilationsparti i nät-mesh på kortsidan.
  • 5 mm padding runt alla sidor ger skydd och styrsel
  • YKK dragkedja
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner