Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Varlion Bourne Prisma Summum W
Varlion Bourne Prisma Summum W
Varlion Bourne Prisma Summum W
Varlion Bourne Prisma Summum W
Varlion Bourne Prisma Summum W

1 / 5

Varlion Bourne Prisma Summum W

4495 kr
Varlion Bourne Prisma W är en av Varlions absoluta toppmodeller. Racket är tillämpat för spelare som spelar på en hög nivå och är ute efter både kraft och kontroll i varje slag. Racket används av stjärnspelaren på World Padel Tour Rackets form kalla
Läs mer

Varlion Bourne Prisma W är en av Varlions absoluta toppmodeller. Racket är tillämpat för spelare som spelar på en hög nivå och är ute efter både kraft och kontroll i varje slag. Racket används av stjärnspelaren på World Padel Tour

Rackets form kallas för Bourne vilket är en framtung form. Rackets form är en hybrid av droppform och diamantform. Resultatet av detta ger racket hög kraft, fart och precision. Varlion Bourne Prisma W har en hård kärna och är tillverkat av 7 Rhombus Carbon Fabric, ett 12K kolfiber. För att ge mer spinn på bollen har racket en ribbad slagyta som kallas för Slice. Tack vare den nya Bourne formen är slagytan lite större än de flesta racken vilket ger mer respons och kontroll i slagen. Utöver detta har racket ett längre handtag för att underlätta dubbelfattade slag.

På racket sitter det ett förmonterat ramskydd. Varlion kallar detta ramskyddet för Prisma Bumper. Ramskyddet absorberar stötar, skyddar ramen och dämpar vibrationerna.

Den noggranne läsaren har förmodligen märkt till ett “W” i slutet av namnet på racket. Varlion tillverkar två olika modeller av detta racket “W” och “S”. Det står för Winter och Summer, och är anpassade för olika väder klimat. Winter racket rekommenderas för låga temperaturer upp till 25 °C, med andra ord perfekt för det svenska klimatet.

Padelmärket Varlion grundades 1993 i Argentina. År 1995 skapades Varlions första padelrack av som designades av varumärkets grundare Felix Regalia. Sedan 2001 flyttades verksamheten och bedrivs nu i Spanien.

Balans: Hög
Form: Dropp
Märke: Varlion
Vikt: 340 - 365 g
Spelnivå: Pro
Speltyp: Kraft

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter