Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart
Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart
Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart
Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart

1 / 4

Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart

(5 recensioner)
579 kr
Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart Är du ute efter ett klockrent bör du titta närmare på Xiaomi Mi Smart Band 7. Det är utrustat med den senaste teknologin och maxat med användbara funktioner, bland annat övervakning av hjärtfrekvensen, syrem
 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
Läs mer

Xiaomi Mi Smart Band 7 - Svart

Är du ute efter ett klockrent bör du titta närmare på Xiaomi Mi Smart Band 7. Det är utrustat med den senaste teknologin och maxat med användbara funktioner, bland annat övervakning av hjärtfrekvensen, syremättnaden i blodet, sömnen och mycket mer. Vi ska nu ta en närmare titt på vad du kan förvänta dig av detta exceptionella aktivitetsarmband. 

Bli din egen fitnesscoach

Smart Band 7 har 120 olika träningslägen, inklusive populära sporter som padel, tennis, rodd och basket. Det finns också professionella träningslägen som utvärderar och ger detaljerad statistik över dina prestationer. 

Större och ljusare skärm

Du får en högupplöst AMOLED-pekskärm på hela 1,62 tum med en fantastisk detaljrikedom och visning i alla miljöer.

Övervakning dygnet runt

Mi Smart Band 7 ger korrekt sömnstatistik och mäter dessutom både pulsen, stressnivån och SpO2 dygnet runt för att ge dig information om bland annat hjärtats hälsa och syremättnadsnivån i blodet. 

Batteritid för flera veckor

Enheten kommer med ett batteri som kan ge dig hela två veckors batteritid vid genomsnittlig användning. 

Egenskaper

 • 120 sportlägen
 • Mäter förbrända kalorier
 • 5ATM-klassad (tål vatten ner till ett tryck motsvarande 50 meters vattendjup)
 • SpO2-mätning
 • Pulsmätning
 • Sömnövervakning
 • 1,62-tums AMOLED-pekskärm
 • Upplösning: 192x490 px, 326 ppi
 • Bluetooth 5.2
 • 180 mAh-batteri

Snabbfakta

 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar

Identifikation

EAN 6934177783517
Tillverkarens artikelnummer BHR6008GL
J

Jan Ottosson

För 2 månader sedan

Nu har jag uppgraderat min Smart Band till version 7, från version 5 (Som har fungerat alldeles utmärkt hela tiden, så då fick min dotter ta över den ! ) Det tar ju lite tid att lära sig alla nya tillagda funktioner, för en pensionär. Bättre, lite större display, var avgörande för valet av denna versionen. Samma smidiga laddkontakt (magnetisk), som i version 5, gör laddningen enkel. Har också tidigare haft version 2, där det var hopplöst svårt att laddningen att starta ! Min fru har en DYR Fitbit Sense, som inte heller, allt för ofta, vill starta laddningen. Enda problemet, just nu, är att koppla ihop med min personvåg Xiaomi Scale II ? Men gissar att det inte är klockan, utan hanteringen i appen "Mi Fitness" !!!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 3 månader sedan

Basal men effektiv fitness tracking som ger en bra överblick över sin hälsa. Bra mål med deras PAI och workout status som visar hur lite du antagligen tränar, bra morot som väger träning med hög puls högre och då ger dig fler poäng per minut intensiv träning jämfört med lågintensiv aktivitet. Denna klocka är långsammare på att läsa av din puls jämfört med en apple watch. Exv vid snabb uppgång av puls vid träning eller intervaller så kommer den först visa korrekt puls efter 1 minut. Har ej gps men kan fortfarande ge överblick på träningseffekt vid träning utan medhav av telefonen. Kan kombineras med mi composition scale för mer data men då fungerar endast med deras zepp life app och ej mi fit då mi fit inte kan synka till vågen. Har ingen automatisk justering av ljusstyrka, men kan ställas in så att den automatiskt håller starkare ljusstyrka efter soluppgång och lägre vid solnedgång på kvällen. ca 3 dagar batteritid med alla funktioner påslagna

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

J

Jenny

För 4 månader sedan

Bra uppdatering av de tidigare Mi-banden. Lite större och snyggare skärm. Smidiga funktioner, verkar mäta allt den säger sig kunna mäta finfint.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Karin

För 5 månader sedan

Har bra funktionalitet jämfört med tidigare modeller av samma produkt, men batteritidrn har tyvärr avsevärt försämrats. Ladda mitt Mi 3 band ungefär var tionde dag. Sjuan får man ladda kanske var tredje dag.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Kristina

För 6 månader sedan

Min son 9 år är jätte nöjd

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.