Elcykel kit 250W 28" - 36V/21Ah DS-6 Rambatteri

Elcykel kit 250W 28" - 36V/21Ah DS-6 Rambatteri
Tipsa en vän

-6%

6999 kr
Rek. pris 7499 kr
fr 292 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  5-12 arbetsdagar

Säljs av CycloTricity

Mer från CycloTricity CycloTricity är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos CycloTricity, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
  • Built in Britain
Utrusta din egen cykel med elektronisk assistans!
Skulle det inte vara skönt att fortsätta cykla på sin egna älskade cykel men ändå aldrig behöva bekymra sig över att cykla upp för kullarna igen? Eller fortsätta cykla din vanliga cykeltur till jobbet utan att behöva komma fram täckt av ett lager svett? Nu kan du äntligen det! Detta elektroniska elcykel kit(eKit) kan du omvandla din kära cykel till en elcykel till en bråkdel av kostnaden. Detta kommer helt enkelt presentera en helt ny dimension av cykling för dig.

Med vår elcykel kit(eKit) får du absolut mest valuta för dina pengar i jämförelse till alla andra eKit som inkluderar ett litiumjonbatteri ut i marknaden. Motorn sitter på det främre hjulet, vilket får installationen av eKitet att vara fantastiskt simpel. Det dröjer vanligtvis inte längre än en timme att få färdigt installationen av elcykel kit. Men om du inte är ”gör det själv” typen kan du alltid söka hjälp av en cykelbutik och de är mer än glada för att stå till hands. En full installations guide ingår.

elcykel kitet drivs av ett tumreglage, Men man kan såklart även lägga till en pedal assistans system för att vidare uppgradera ditt ombyggnadskit med ytterligare funktioner.

Vad som Ingår?

Motor: Borstlös motor, 250 Watt, 36 Volt, Växellös och levereras monterad på den fälgstorleken du önskar
Fälgstorlek: 20tum, 24tum, 26tum, 700c, 28tum eller 29er
Hjulmaterial: Dubbla väggar legering fälg med förstärkta ekrar för att tåla extra tryck.
Tumgasreglage – Gradvis spak, ju längre den är pressad, desto mer kraft förses till motorn.
Bromsspakar: Elektroniska bromsspakar som klipper all strömförsörjning så fort dem appliceras.
Brake compatibility: Compatible with both disc brakes and V-brakes
Styrenhet: 14A strömdrag
Kablar: Motorkabel och Systemkabel (plug and play design)
Controller box: För Montering av Styrenhet
Gaffel kompatibilitet: Skall vara 100mm mellanrum mellan den bakre gaffelns avhopp "drop outs" (vilket är fallet med de allra flesta cyklar)

Bortsett från ett batteri är ovanstående allt som behövs för att fullt ut omvandla en cykel till en elcykel. Alla våra elcykel kit innehåller dessa väsentliga föremål. Allt du behöver lägga till är ett batteri (och eventuell PAS-uppgradering).

Pedal Assistans Systemuppgraderingar

Varför inte uppgradera ditt elcykel kit genom att lägga till ett av våra Pedal Assistans System (PAS)? Ett pedal assistans system är en mekanism som känner av när du börjar trampa och får ditt elcykel kit att automatiskt ge dig assistans i ditt trampande, dvs. att du inte behöver hålla i tumreglaget under hela din resa.

Vi har två olika sorters PAS system som vi erbjuder.

Pedal assistans system (Basic)
Detta är vårt grundläggande PAS uppgradering som inkluderar ett instrumentpanel så att du kan växla mellan tre effektnivåer; låg, medel eller hög. Pedal assistans system (Basic) finns tillgängligt endast för 250W motorer och 500W bakhjulsdrivna motorer.
Pedal assistans system (Advanced)
Detta är vår avancerade elcykel kit uppgradering för dig som vill kombinera ditt elcykel kit med modern teknik, men till ett förvånansvärt lågt pris. Detta paket kombinerar en pedal Assistanse System med en avancerad LCD monitor som inte bara ger dig fem nivåer av effekt output, utan även visar dig din hastighet, resans distans, tid, medelhastighet och många andra avläsningar.
Pedal assistans systemet (Advanced) finns för 250W, 500W och 1000W-system.
Även om dessa är valfria uppgraderingar, rekommenderar vi att installera ett pedal Assistans System som kommer att förvandla din cykelvana och förbättra livslängden på batteriet. Du kan lägga till ett av dessa paket i din kundvagn på fliken “Priser”.

VIKTIGT: Om du vill inkludera en pedal Assistans System med ditt elcykel kit, behöver vevlagret på cykeln vara en Square Taper typ, ett fyrkantigt koniskt vevlager (vilket är den vanligaste typen av vevlager på cyklar). Om du inte har en fyrkantig konisk vevlager, kan du behöva byta ut det samt vevarmarna för att göra din cykel kompatibel med PAS. Om du är osäker, kontakta en cykel service verkstad om hur man passar en fyrkantig konisk vevlager på din cykel.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 2394 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 1228 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 637 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 292 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »