Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Jungle Gym Nomad klätterställning, 2 gungor,blå rutschkana

Till kassan

Se även

Jungle Gym Nomad klätterställning, 2 gungor,blå rutschkana

(0)
Skriv en recension
-17%
6700 kr
Rekommenderat pris: 8070 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-10 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Zidcore AB

Jungle Gym Nomad är en lekplats med ett tipiformat tak med flera roliga element som ger många timmars underhållning för barnen.
Gå på upptäcktsfärd som en nomad genom att klättra upp i lektornet via antingen de medföljande 2-stegsstegarna eller klätterväggen med klätterstenarna.
StarOscope™ (Teleskop) och Jungle Steering Wheel™ (ratt) är andra roliga saker som ingår i paketet. I tornet kan teleskopet användas för att hålla koll på fiender som närmar sig eller bara titta på de vackra stjärnorna på himlen. När det är dags för avgång styrs tåget lätt genom landskapet med den medföljande Jungle-ratten. Längst ner i lektornet finns en sandlåda, som är placerad i skugga och där vackra sandslott kan ta form.

Lektornet inkluderar en spännande och krävande klätterställning där motoriken kan få fritt spel på klätterställningen eller i klätternätet, och där de två gungorna efter en härlig klättertur är redo att ge fjärilar i magen.
Inklusive klättervägg, klätterstenar, 2x 2-stegstege, handtag, jordankare, borr/skruvar, beslag, skruvskydd, presenningtak, StarOscope™ (Teleskop), Jungle Steering Wheel™ (ratt), Jungle Gym flagga, klätterställning med två röda gungor, blå rutschkana 220 cm, huvudskydd, sandlåda med presenningbotten samt manual.
Lektornet består av tryckimpregnerad furu. Testat och övervakat för kvalitet och säkerhet (enligt EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9), CE-godkänd.
Lektornet levereras som ett komplett gör-det-själv-paket i färdigsågade trälängder. Det är tungt och levereras därför till din adress med fraktbil.

Estimerad monteringstid. 4 timmar för 2 personer.
Area exkl. säkerhetsarea: H: 270 x B: 249 x D: 521 cm
Säkerhetsarea lektorn: + min. B: 200 x D: 200 cm
Säkerhetsarea klätterställning: + min. B: 200 x D: 225 cm
Stolpar: 68 x 68 och 98 x 98 mm
Reglar: 34 x 58 mm
Brädor: 16 x 95 mm

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.