Lo Bloo Slick Professionellt tandskydd med dubbla lager Mint

Lo Bloo Slick Professionellt tandskydd med dubbla lager Mint
Tipsa en vän
179 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av LO-BLOO

Mer från LO-BLOO LO-BLOO är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos LO-BLOO, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
 • Perfekt passform = perfekt kraftfördelning - Lo Bloos egna gjutningsmaterial skapar maximal kontaktyta mot dina tänder och ditt tandkött, så att ingen enskild punkt någonsin får ta hela smällen.
 • Perfekt passform = supertunn design - Tack vare den exakta passformen får du maximalt skydd av en minimal mängd material. Med Slick kan du andas, dricka och prata obehindrat.
 • Överlägsen styrka - Slicks yttre lager är betydligt starkare än traditionella tandskyddsmaterial; som ett pansar sprider det slagkrafter över en stor yta.
 • Bibehållen passform - I kombination med det styva yttre lagret behåller Lo Bloos gjutningsmaterial sin perfekta passform i det långa loppet.
 • Livsmedelsklassade material - Slick är fritt från BPA, latex och ftalater.
 • Av eliten för eliten - Slick utvecklades av olympiska kampsportare och har granskats av Lo Bloos testpanel med elitatleter från hockey, fotboll, MMA, innebandy och handboll.
Precis som din kropp behöver ben för stabilitet och muskler för flexibilitet, behöver tandskydd både ett hårt skelett och ett mjukt stötdämpande material. Bägge är lika viktiga, för tandskydd fungerar på två sätt: genom att sprida slagkrafter över en stor yta och genom att absorbera kinetisk energi i själva materialet.

Lo Bloo Slick är resultatet av grundligt laboratiearbete och otaliga fälttester för att fullända dessa båda aspekter. Ett hårt yttre lager formar en sköld som effektivt sprider kraft från stötar utan att kännas plastigt i munnen. Det inre lagret består av Lo Bloos extremt följsamma gjutmaterial, vilket inte bara erbjuder perfekt passform – det behåller dessutom sin form och stötdämpande förmåga i det långa loppet.

Tack vare denna kombination ger Slick maximalt skydd med minimal mängd material. Slick är möjligtvis världens tunnaste tandskydd av denna typ; det är absolut det bekvämaste. Du kan andas, dricka och prata utan att bli det minsta distraherad. Med Lo Bloo Slick fokuserar du helt på det du gör bäst.

Din sport.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 120 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 91 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 69 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 46 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »