CDON+ för 199 kr

CDON+ för 199 kr

Handla för 599 kr (exkl. fraktkostnad) eller mer och du får köpa 1 års CDON+ medlemskap för endast 199 kr (ord pris 299 kr).

CDON+ erbjuds endast till privatkunder och inte till företagskunder. Medlemskapet gäller i 1 år från den dagen du köper ditt abonnemang. Medlemskapet är bindande och kan inte sägas upp i förtid. Medlemskapet kan förnyas 12 månader innan det gamla löper ut. Det nya abonnemanget börjar då gälla när det gamla löper ut.

Läs mer »

När du lägger produkten i din varukorg, regleras priset automatiskt.

  • CDON+

    • Fri frakt vid köp över 100 kr
    • Återbäring på alla dina köp
    • Kan förnyas 12 månader innan det löper ut.
    299 kr

VECKANS MEDLEMSPRIS

Där är många bra fördelar med att vara med i CDON+, men en som vi tycker är lite extra spännande är att vi varje vecka erbjuder en produkt till ett fantastiskt bra pris, enbart för CDON+ medlemmar. Med vårt stora sortiment kan du glädjas av många olika produktklipp! Veckans produkt presenteras på onsdag och gäller till följande onsdag.

Till veckans medlemspris

Medlemskap i CDON+

CDON+ erbjuds endast till privatkunder och inte till företagskunder. Medlemskapet gäller i 1 år från den dagen du köper ditt abonnemang. Medlemskapet är bindande och kan inte sägas upp i förtid. Medlemskapet kan förnyas när det löper ut.

 

Fri frakt vid köp över 100 kr

Som CDON+ kund erhåller du fri frakt vid köp över 100 kr på alla dina köp under medlemskapet.

 

Återbäring

Under den tid medlemskapet löper får du återbäring på varje köp. Återbäringen kan inte användas under abonnemangstiden, utan sparas ihop till en summa som betalas ut i form av ett presentkort. Presentkortet skickas via e-post cirka 1 vecka efter att medlemskapet gått ut/förnyats. Återbäringen ligger mellan 1-3% beroende på produkt och leverantör. Eftersom CDON.COM Marketplace har ett brett sortiment med många olika typer av produkter  samt att vi även låter andra bolag sälja via vår sajt har vi inte möjlighet att ge samma återbäring på alla produkter. Den återbäring som ett köp ger visas i kassan och efter köp kan du se hur mycket återbäring du har tjänat ihop under Mina Sidor.

Villkor

CDON.COM förbehåller sig rätten att säga upp en CDON+ kunds medlemskap om kunden bryter mot CDON.COMs villkor eller missbrukar CDON+ medlemskapet.

För att ta del av fördelarna som CDON+ kund måste du vara inloggad vid köptillfället och/eller vid kontakt med vår kundservice. CDON+ går ej att nyttja vid användandet av snabbkassan.

Den maximala utbetalning av presentkort på återbäring är 5000 kr. För att ta del av återbäring krävs det att du har ett aktivt konto på CDON.COM vid utbetalningstillfället samt att du har angivit en korrekt e-postadress. Läs mer om presentkort.

Återbäring gäller nettoköp, efter avdrag av eventuella rabatter och rabattkoder. Återbäring för fysiska produkter som returneras, avbeställs eller för outlösta paket utgår ej. Återbäring utgår ej heller inte vid köp/betalning med presentkort. 

För CDON+ gäller inte ångerrätten om tjänsten påbörjats. Med påbörjad tjänst avses att köp har genomförts som resulterat i återbäringsbelopp och/eller fri frakt. Tjänst som inte påbörjats kan ångras inom 14 dagar från köptillfället. 

Som CDON+ kund erhåller du fri frakt under hela medlemskapet vid nettoköp över 100 kronor, dvs efter avdrag för rabatter/rabattkoder.