3D Printing

Förvandla idé till verklighet! Förvandla idé till verklighet!
Tillsammans med PostNord Strålfors kan vi nu erbjuda 3D-printing till våra kunder. Tjänsten erbjuder snabb produktion och leverans av högkvalitativa 3D-utskrifter. Upplev helt nya möjligheter att förvandla dina idéer till verklighet. Läs mer:

Förvandla dina idéer till verklighet!

Med vår användarvänliga portal behöver du inga större förkunskaper för att kunna tillverka häftiga 3D-produkter - ladda upp filen, välj material, kontrollera så att allt ser bra ut och checka sedan ut. Utskriften skickas hem till dig när den är färdig.

Snabbt & prisvärt

I 3D-portalen är det snabbt och enkelt att producera en fysisk produkt.
Skapa en rolig 3D-figur av dig själv eller en modell av din bostad eller den där reservdelen som inte går att köpa längre. Bara fantasin sätter gränserna.

Material efter dina önskemål

Din produkt kan få exakt de egenskaper som behövs efter dina önskemål. Printa i härdplast (akrylatplast), termoplast, nylon och fullfärg - PLA, PETG och TPU (flexibel)

Enkelt att komma igång

3D-Portalen analyserar din uppladdade modell och identifierar automatiskt eventuella problem som kan uppstå vid utskrift, t.ex. för tunna väggar/detaljer på modellen.

Hög säkerhet

För att du som kund aldrig ska känna dig osäker på att dina produktfiler ska hamna i fel händer är all information i 3D-portalen krypterad. Det är först om du aktivt bjuder in någon annan som informationen blir tillgänglig för den som bjudits in. PostNord har dessutom sekretessavtal med alla kunder.

Stort fokus på miljö

PostNord använder alltid 3D-skrivare som är belägna så nära dig som möjligt. Detta för att minimera transportsträckorna. Deras lokaler är noggrant utformade för 3D-printing så att restprodukterna inte skadar miljön.

Designriktlinjer

Nedan finns riktlinjer för respektive utskriftsteknik. Det är en bra idé att läsa och följa dem för att få en så bra utskrift som möjligt.

Övrigt

Största möjliga utskriftsvolym för respektive material:

  • FDM – 150 x 150 x 150 mm
  • MJF – 120 x 120 x 120 mm
  • Fullfärg – 100 x 100 x 100 mm

Modeller som bryter mot/omfattas av IP(intellectual property)/Copyright kommer ej produceras, ej heller modeller som faller inom hat, rasism och vapen.

Läs fullständiga villkor här.