Pulsklockor & Aktivitetsband

Få stenkoll på din träning och hälsa med en pulsklocka, sportklocka eller en wearable, mät hur väl du mår och hur hårt du tränar. 

  • ID115 Plus Aktivitetsarmband med Färg Display - Svart

    Ett aktivitetsarmband är den perfekta accessoaren för många aktiviteter, om det så är intensiv träning eller lättare jogging. När du använder detta band under dina pass kan du enkelt se hur snabbt ditt hjärta slår, hur högt ditt blodtryck är och hur många steg du tagit. Armbandet är även ett hjälpmedel utanför träningspassen, då den kan analysera din sömnrytm och även påminn...

    249 kr
    Ord. pris 599 kr

Kontroll över träning och hälsa

Med en pulsklocka eller ett pulsband får du precis mätning av din puls under träning. Detta ger dig möjlighet att träna så optimalt det går genom att anpassa träningen efter pulsnivåerna. Du kan såklart även använda pulsmätning för information på te.x hur hårt du tränat, vad din vilopuls är och hur mycket kalorier du bränner.

Förändra din livsstil med ett hälsoband. Mät hur mycket du rör på dig, och få direkt feedback på om du når dina mål för att må bättre.

Köp ditt hälsoband eller din pulsklocka hos oss och vi levererar snabbt.

Information om pulsbätet och sensorbältet

Sensorbältet är den del av pulsbältet som tar upp dina hjärtslag, denna delen är en förbrukningsvara och och måste bytas ut ibland. Men tar du väl hand om den så behöver den inte bytas ut lika ofta. Vi rekommenderar att man sköljer av sensorbältet efter varje gång du tränat och att du då och då sköljer den i ljummet vatten med lite tvättmedel i.

Vid normal använding så brukar man byta sensorbälte efter 1-2 år men använder du den flera gånger i veckan kan det behövas oftare. Vi brukar säga att man byter ut bandet när resåret tappat sin spänst eller att det börjar rulla ihop sig sig och sitta obvekvämt. Ett vanligt tecken på att du behöver byta sensorn är ojämn pulsöverföring, för höga eller för låga värden.

Suunto lämnar 6 månader garanti på sina sensorbälten.