Diskmaskiner

Visa kategoribeskrivning
Visste du att det kan vara mer energisnålt att diska i en diskmaskin än att diska för hand? På CDON.COM hittar du ett brett utbud av energisnåla, stilrena och praktiska diskmaskiner från tillverkare som Bosch, Whirlpool, siemens och många fler. Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig! Läs mer

Alla diskmaskiner

Diskmaskiner på CDON.COM

På CDON.COM hittar du ett brett utbud av moderna, energisnåla diskmaskiner från branschledande tillverkare. Oavsett om du behöver en liten bänkdiskmaskin till lägenheten eller om du helt enkelt vill uppgradera till en A-klassad, miljövänlig diskmaskin så kommer du att hitta något på här.

Miljö och energi

Att diska med diskmaskin kan, beroende på energiklassificering, faktiskt vara mer energisnålt än att diska för hand. En modern, A-klassad diskmaskin använder som mest 15 liter vatten per omgång disk. Samma mängd för hand kan förbruka upp mot 100 liter vatten.

Välj rätt storlek

När du köper diskmaskin är det viktigt att tänka på storleken, både på maskinen och ditt kök. En vanlig diskmaskin har en standardbredd på antingen 45 cm eller 60 cm och det är dessa två mått du ska utkik efter när du vill ersätta din gamla diskmaskin.

Kapacitet

En diskmaskins kapacitet mäts i kuvert. Ett kuvert består av en platt tallrik, en djup tallrik, en assiett, en kaffekopp med fat, ett par bestick och ett glas. Normalt klarar en 45cm diskmaskin upp till 9 kuvert, en 60 cm diskmaskin klarar normalt upp till 12 kuvert och en bänkdiskmaskin tar cirka 5 kuvert. På CDON.COM hittar du diskmaskiner som tar allt från 5 till 16 kuvert, så att du kan diska precis så mycket som du behöver.

Diska flexibelt

Föredrar du att diska vissa saker själv? På CDON.COM hittar du diskmaskiner med flexibel och justerbar inredning. Se till att du får plats med allt du behöver och vill diska i diskmaskinen. För dig som inte alltid har tid att sätta igång och vänta på att diskmaskinen ska bli klar finns det ett stort urval diskmaskiner med tidsinställda program och funktioner som fördiskning.