Kylskåp

Visa kategoribeskrivning
I många hushåll är kylskåpet den vitvara som används mest. Därför är det extra viktigt att du hittar ett kylskåp som passar ditt hem och dina behov. På CDON.COM hittar du ett brett utbud av kylskåp från tillverkare som Bosch och Electrolux. Vi har allt från kompakta minikylskåp till fullt utrustade kyl & frys kombinationer. Osäker på vad du behöver? Vi kan hjälpa dig! » Läs mer

Kylskåpets volym

När du väljer kylskåp behöver du tänka på både storlek och kapacitet. Det är viktigt att du alltid tar kylskåpets djup och bredd i åtanke. Kylskåp med samma höjd kan ha olika kapacitet beroende på breda och djupa de är.

Om du föredrar att storhandla, ingår i en stor familj eller om ni är många som delar på ett kök så bör ni köpa stor, rymlig kyl så att ni alltid får plats med allt som behövs.

Tänk på storlek och utrymme

Något du alltid måste tänka på när du köper kylskåp är att du alltid ska mäta utrymmet som kylskåpet ska stå i så att du är helt säker på att det får plats. Dessutom finns det kylskåp som behöva några extra centimeters utrymme för att fungera som de ska.

Smarta funktioner till din kyl

Håll dina frukter och grönsaker fräscha längre genom att välja ett kylskåp med smarta temperaturzoner och grönsakslådor som är speciellt framtagna för att dina matvaror ska kunna fortsätta vara fräscha och krispiga längre. På CDON.COM hittar du kylskåp med smarta funktioner som ser till att dina matvaror alltid förvaras under rätt förhållanden, oavsett om de behöver förvaras torrt eller fuktigt.

Minikylskåp och vinkylar

För dig som vill spara både plats och pengar har vi ett brett utbud av minikylskåp, minicoolers och displaykylar. Oavsett om du letar efter ett minikylskåp till stugan, garaget, uteplatsen eller vardagsrummet så kommer du garanterat att hittat något på CDON.COM. För vinentusiaster erbjuder vi även vinkylskåp med plats för upp till 18 flaskor.