Bruce Springsteen: The Boss

(Inbunden)

Bruce Springsteen: The Boss (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

219 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Få artister har som Springsteen lyckats med bedriften att omfamnas av miljontals fans och samtidigt hyllats av kritiker. Hans sånger och texter har i nära fyrtio år dragit månghövdad publik och hans skivor fortsätter att sälja som aldrig förr. Relationen till publiken i Europa är mycket speciell och har varit sådan sedan han satte fötterna på svensk mark i november 1975.

Denna rikt illustrerade bok visar på en unik karriär, från hans sk ‘heartland rock’ på 70-talet via stadiumkonserter på 80-talet, till akustiska soloturnéer, politiskt engagemang, Oscars och mycket mer.

Läs om vad som influerade Bruce till sin musik, inklusive alla vänner och kollegor i Asbury Park samt såklart mäktiga E Street Band. Även bilder från aktuella turnén baserad på senaste hyllade skivan, Wrecking Ball. 164-sidor
Förlag: Royal group of entertainment  Kategori: Musik övrigt 
Beräknad leveranstid: 6-10 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9780957243606  Antal sidor: 164 
Språk: Svenska     
Titel: Bruce Springsteen: The Boss  Författare:  
Releasedatum: 2012-06-29  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Faktiskt glatt överraskad av denna fina bok om Bruce. Är osäker på om den är officiell eller inte men det spelar ingen roll, otroligt välgjord med fina bilder och texter...

En Springsteen-bok på svenska tillhöt inte vanligheterna. En massa bra bilder från hela karriären samt mer ovanliga utanför scenen. En given bok för Springsteen-fans.

Bloggat om Bruce Springsteen: The Boss