ANNONS

Hjärnkoll på värk och smärta

(Häftad med flikar)

Hjärnkoll på värk och smärta (Häftad med flikar)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-8%

205 kr
Ord. pris 225 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Förmågan att känna smärta är sedan urminnes tider kopplat till hjärnans belöningssystem och inlärning under uppväxten.


Samtidigt som förmågan att känna smärta är livsviktig är den också en plåga för många. Från det lilla gnagande onda i knäet till den stora, paralyserande värken som tar hela människan i besittning och präglar tillvaron dygnet runt.


Hälften av alla som går till doktorn gör det för att de har ont. En femtedel av Sveriges och Europas befolkning lider av långvarig smärta som hindrar dem att leva fullt ut. Det är ett omätbart lidande som sjukvården ofta står handfallen inför. Ont i ryggen eller nacken är den vanligaste sjukskrivningsorsaken. Värken leder i sin tur ofta till andra symtom, som depression, ångest, trötthet, passivitet och ett mer begränsat umgänge.


Idag finns en helt ny kunskap och förståelse för hjärnans roll när det gäller smärtproblematik. Med modern teknik kan vi se vad som händer i hjärnan när det gör ont i kroppen och varför vissa av oss har ondare än andra.


Det här är ingen självhjälpsbok, det är en insiktsbok. Över 50 000 läsare i Sverige och Norden har fattat grejen när det gäller kopplingen mellan vikten, hjärnan och vårt beteende. Nu får läsarna chansen att fatta grejen när det gäller kopplingen mellan smärta, hjärna och beteende.


Läs mer på Hjärnkoll.com.


Nya kunskaper kan bana väg för bättre smärtlindring. Ytterligare en läsvärd, lärorik bok av duon Martin Ingvar och Gunilla Eldh, var samarbete resulterat i såväl priser som exportframgångar.
Ingalill Mosander, Aftonbladet


Jag bläddrar mig igenom Hjärnkoll på värk och smärta och omfamnas inför de insprängda berättelserna om smärtpatienter av de vanliga tankarna: Tacksamhet för att det inte är jag eller någon närstående som är drabbad, och beundran för dem som har så ont och ändå orkar kämpa vidare. Det mesta är mörker, men ändå finns något inspirerande i att behandlingen och framför allt bemötande av smärtpatienter på senare år har gjort en så anmärkningsvärd resa.
Christina Kennedy, Dagens Medicin


Kan du som arbetar i vården förklara hur smärta fungerar så att alla förstår? Excellent hjälp på vägen får du i vilket fall som helst av Hjärnkoll på värk och smärta. Vad har forskningen kommit fram till när det gäller smärtsjukdomar? Boken ger på ett informativt och lättförståeligt sätt svar i form av fallbeskrivningar och handfasta råd. Målgruppen är smärtpatienter, men också alla som behandlar och ger råd till personer med långvarig smärta kan ha stor nytta av de 195 sidorna.
Ing-Britt-Persson, Dagens Medicin

Nya kunskaper kan bana väg för bättre smärtlindring. Ytterligare en läsvärd, lärorik bok av duon Martin Ingvar och Gunilla Eldh, vars samarbete resulterat i såväl priser som exportframgångar.

Ingalill Mosander, Aftonbladet
Förlag: Natur & Kultur Akademisk  Kategori: Medicin 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad med flikar 
ISBN: 9789127130036  Antal sidor: 195 
Språk: Svenska     
Titel: Hjärnkoll på värk och smärta  Författare: Martin Ingvar, Gunilla Eldh  
Releasedatum: 2013-10-15  Serie:  
Upplaga:
smakprov: Ja     
Illustratör: Helena Shutrick
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Om du har långvarig smärta, gör dig själv en tjänst och läs den här boken. Och sen läser du den igen. Den förändrade mitt liv!

Bloggat om Hjärnkoll på värk och smärta

Fler titlar med Eldh, Gunilla

Visa alla
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »