Eldorado, matte 4A Grundbok

(Häftad)

Eldorado, matte 4A Grundbok (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

140 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
En bra start!

Börja med Eldorado i förskoleklass och ge barnen en bra start i matematik! Med Eldorado går språk och matematik hand i hand. Det handlar om problemlösning, att tänka och dra slutsatser samt att utveckla begrepp. 

     

Med spel och lekar kan du introducera begrepp och göra färdighetsträningen rolig. Leken blir en naturlig del av lärandet och grundlägger förståelse som är så viktig för det fortsatta lärandet.

   

Grundboken inspirerar till lärande i de matematiska områden som är viktiga att grundlägga i förskoleklassen. Eleverna får upptäcka matematik i lekens form samtidigt som begrepp, strukturer och samband synliggörs. De får rita, förklara muntligt och i handling visa att de förstår.

     

Lärarboken är lättanvänd med konkret handledning och kopieringsunderlag. Den är dessutom ett fortbildningsmaterial i sig! För varje område ser du den matematik eleverna bör utveckla och vad det ska leda till senare. Lärarboken ger dig också förslag på aktiviteter kring olika moment ni kan göra inne och ute och hur ni sedan kan samlas kring det i boken.

Digitala komponenter     Grundbok IST
Grundboken för interaktiv skrivtavla är ett redskap för dig då du kan ha genomgångar runt en sida i elevboken och låta eleverna vara delaktiga. Många av bokens bilder har gjorts interaktiva, så ni ska kunna laborera och resonera er fram till olika uppgifters lösningar. På varje ställe där man kan vara hjälpt av konkret material, finns digitala verktyg som klossar, pengar, rutnät eller tärningar. Prova gratis 30 dagar!     Läromedelswebb
På MatteEldorados läromedelswebb hittar du nyttiga och praktiska (kostnadsfria) komplement. Du hittar läromedelswebben här.  
Förlag: Natur & Kultur Läromedel  Kategori: Matematik & Statistik, Kurslitteratur 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789127420205  Antal sidor: 160 
Språk: Svenska     
Titel: Eldorado, matte 4A Grundbok  Författare: Margareta Forsbäck, Ingrid Olsson  
Releasedatum: 2011-06-10  Serie:  
Upplaga:
smakprov: Ja     
Illustratör: Michael P. Gustafsson
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Eldorado, matte 4A Grundbok

Fler titlar med Forsbäck, Margareta

Visa alla