Laura : flickan från havet

(Pocket)

Laura : flickan från havet (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-30%

27 kr
Ord. pris 39 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

"Vissa skriver elegant crime, andra country crime; det här är dirty crime!"
Carolina Gynning

Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.

Julen 2004 reser tvillingarna och deras föräldrar till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. När föräldrarna dör och Vanessa försvinner under tsunamin, faller det sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Efter alla år i skuggan av den fantastiska Vanessa, kan Laura äntligen stiga fram som den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om bara inte hemligheten drabbat henne.

Hennes imitation av Vanessa är nästintill perfekt men det finns de som misstänker att allt inte står rätt till. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? När märkliga människor från det förflutna dyker upp tvingas Laura inse att hon inte vet allt om sin perfekta tvillingsyster. Långt därifrån. Hennes bedrägeri börjar bli farligt för henne själv, men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.

Laura Flickan från havet utspelar sig i den glassiga magasinsmiljön, i de fina salongerna och i den förnedrande världen av knark och våldsamt sex.
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186675462  Antal sidor: 302 
Språk: Svenska     
Titel: Laura : flickan från havet  Författare: Carolina Gynning  
Releasedatum: 2012-03-21  Serie:  
Upplaga:
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Carolina Gynnings bok Laura - flickan från havet är inte högklassig litteratur på ngt sätt, det är inte ett språk som förför eller förtrollar, men den har en nerv, något äkta och beskriver med största sannolikhet något som yngre tjejer kanske inte kan identifiera sig med, men ändå finna intresse i. Flera saker i boken är riktigt bra och framför allt det lite överraskande och häftiga slutet som absolut gör att man längtar tills nästa bok med stort intresse. Den här boken är verkligen värd 3,5 i betyg och förtjänar att nå ut till en större skara än Gynnings vanliga fans, läs den som en spännande deckare eller som en bok som gestaltar vår tids jakt på bekräftelse och yta. Nästa bok kommer hösten 2012, det lär vara fler än jag som väntar!

Bloggat om Laura : flickan från havet

Fler titlar med Gynning, Carolina

Visa alla