Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...

Den gastronomiska revolutionen

(Inbunden)

230 kr
Antal

Leveranstid: 4-6 arbetsdagar – Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Förlag:  Carlsson bokförlag
Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket. Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.

Fakta

Förlag: Carlsson  Kategori: Kokböcker 
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789173314848  Antal sidor: 224 
Språk: Svenska     
Titel: Den gastronomiska revolutionen  Författare: Håkan Jönsson  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-03-30 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie:      

Recensioner

Logga in med e-postadress och lösenord.

Tipsa en vän


Bloggat om Den gastronomiska revolutionen

Fler titlar med Jönsson, Håkan

Små barns stigar i omvärlden : O...

Monica H. Sträng

(Häftad)

 208 kr
Köp

Övningar i inledande geometri fö...

Anneli Carlsson

(Häftad)

 78 kr
Köp
Företagsekonomins frågor

-30%

Företagsekonomins frågor

Nils Brunsson

(Häftad)

 125 kr
Köp

Alla titlar med Håkan Jönsson

50 kr rabatt på ditt nästa köp

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor