ANNONS

Jag vet att du är ensam

(Ljudbok Mp3-CD)

Jag vet att du är ensam (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

105 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 4-6 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Tänk dig att du kommer hem efter en helt vanlig dag på jobbet. Du är trött, lite småhungrig och frusen eftersom höstregnet duggar otäckt kallt därute. Men hemma är allt som vanligt lungt, skönt och tryggt. Trodde Joann Ek Sörenson. Hennes man var inte hemma. Han är flygkapten och som vanligt ute på en av sina långresor. Men det bekymrade aldrig Joann. Hon kunde nog ta vara på sig själv, det hade hon alltid kunnat.

Ända tills nu... då telefonen plötsligt ringde och störde henne i hennes högst privata värld. "Ja, hallå?" svarade hon lite småförargat. "Jag vet att du är ensam..." Rösten på andra änden av linjen var ingen hon kände igen. Den var mörk, uttalat nasal, avgjort maskulin och kusligt insinuant. Det måste vara någon som ringt fel. "Förlåt, men ni måste nog ha..." "Joann, nästan väste rösten, jag vet att du är ensam... och att du väntar på mig." Mardrömmen hade börjat!

Kriminalkommissarie Joakim Hill vid polisen i skånska Helsingborg skulle snart komma att få utreda flera brutala mord i samband med dessa mystiska samtal. Vem har insikt i dessa kvinnors privatliv? Och varför mördar han? Följ den spännande jakten på en seriemördare. Ska de hinna stoppa honom i tid..?

Förlag: Ordfront Ljud AB  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789186615147  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Jag vet att du är ensam  Författare: Bodil Mårtensson  
Releasedatum: 2010-12-08  Serie: Joakim Hill 5 
Upplaga:
Uppläsare: Kjell "Coach" Bengtsson
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

”Jag vet att du är ensam” är en riktigt spännande bok. Boken är stundtals riktigt obehaglig eftersom handlingen känns väldigt trovärdig och skulle kunna vara en historia från verkligheten.
Jag har nu läst flera böcker av Bodil Mårtensson och jag tycker nog att böckerna blir bättre och bättre. Böckerna sticker inte ut direkt men man får vad man förväntar sig.
Slutet kommer väldigt abrupt och jag är tvungen att dubbelkolla att boken verkligen är slut. Det känns som det ska komma mera. Dock är slutet på boken verkligen oväntat. Det som händer på slutet hade jag aldrig kunnat gissa vilket blir ett plus i kanten.

På www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om Jag vet att du är ensam

Fler titlar med Mårtensson, Bodil

Visa alla
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »