ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Prisgaranti på kurslitteratur

Ciao 2 Allt-i-ett-bok

(Häftad)

454 kr
Delbetala fr 56 kr/mån

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fri frakt

  • Fri frakt
Ciao!

Är ett nytt läromedel i italienska för gymnasiet (Moderna språk 1 och 2) och vuxenundervisningen. Du som är bekant med våra populära läromedel i spanska och franska, Caminando och Génial, kommer att känna igen dig i Ciao! En av författarna till Ciao!, Marie-Louise Sanner, har också skrivit Génial.

Ciao! består av två allt-i-ett-böcker med foton och teckningar som ger mycket Italienkänsla. Många italienare medverkar i texter och dialoger, vilket ger garanterad autenticitet.

Det här är Ciao!
Italienska för Moderna språk 1 och 2, där det för varje steg finns en allt-i-ett-bok, en lärarhandledning som nedladdningsbar pdf, lärar-cd samt elevinspelningar/elev-cd.

 

Allt-i-ett-böckerna
börjar med ett Intro-kapitel (bok 1) resp. ett Repetitionskapitel (bok 2). Sedan följer ett antal fullmatade kapitel, varav det sista är ett jul- och nyårskapitel. Längst bak i  boken hittar man minigrammatik, uttalsavsnitt, facit, texterna på svenska samt italiensk-svensk och svensk-italiensk ordlista. Innehållet i Ciao! är väl anpassat till Gy 2011.

 

  

Fakta om Italien
Lo sapevi che...? (Visste du att...?) är ett återkommande avsnitt med fakta på svenska om olika företeelser i Italien. Varje kapitel avslutas med Inoltre (Dessutom), en text på italienska med frågor på svenska. Här får man använda olika strategier för att klura ut vad texten handlar om.

Grammatik
Grammatica, grammatikrutorna med övningar som gärna får vara lite roliga, dyker upp flera gånger i kapitlen.

Parlate un po´
Den här övningsrubriken ser man ofta i Ciao! Talövningar är en viktig ingrediens som man aldrig kan få för mycket av. Dessutom tränas kroppsspråket, som är så viktigt i italienskan, genom gester.

Rivediamo un po´
Repetition är kunskapens moder, heter det, och varje kapitel innehåller ett repetitionsavsnitt med sådant som har förekommit i tidigare kapitel.

Volare...
Italienska måste förstås sjungas och den gamla sångvänliga slagdängan Volare finns med, liksom andra traditionella sånger och moderna låtar.


Digitalböcker
Ciao! finns också som digitalböcker. All text är inläst med naturligt tal och dessutom ingår sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, länkad innehållsförteckning, zoomfunktion och sparfunktion. Dina elever kan lätt koppla upp sig mot boken var de än befinner sig.

 

Förlag: Natur & Kultur  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Kurslitteratur 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789127416376  Antal sidor: 261 
Språk: Svenska     
Titel: Ciao 2 Allt-i-ett-bok  Författare: Marie-Louise Sanner  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-04-12 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie: Ciao     
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Ciao 2 Allt-i-ett-bok

Fler titlar med Sanner, Marie-Louise

Alla titlar med Marie-Louise Sanner

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »