ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Ciao 2 Allt-i-ett-bok

(Häftad)

455 kr
Delbetala fr 56 kr/mån

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fri frakt

  • Fri frakt
Ciao!        

Ciao! är ett läromedel i italienska för gymnasiet (Italienska 1 och 2) och vuxenundervisningen. Ciao! består av två allt-i-ett-böcker med foton och teckningar som ger mycket Italien-känsla. Många italienare medverkar i texter och dialoger, vilket ger garanterad autenticitet.

Det här är Ciao!

För varje steg finns en allt-i-ett-bok (en interaktiv version med webbövningar finns också), en lärarhandledning som nedladdningsbar pdf, lärar-cd samt elevinspelningar/elev-cd. Allt-i-ett-böckerna börjar med ett Intro-kapitel (bok 1) respektive ett repetitionskapitel (bok 2). Sedan följer ett antal fullmatade kapitel, varav det sista är ett jul- och nyårskapitel. Längst bak i boken hittar man minigrammatik, uttalsavsnitt, facit, texterna på svenska samt italiensk-svensk och svensk-italiensk ordlista. Innehållet i Ciao! är väl anpassat till Gy 2011.

Fakta om ItalienLo sapevi che ? (Visste du att ?) är ett återkommande avsnitt med fakta på svenska om olika företeelser i Italien. Varje kapitel avslutas med Inoltre (Dessutom), en text på italienska med frågor på svenska. Här får man använda olika strategier för att klura ut vad texten handlar om.

Grammatik

Grammatica, grammatikrutorna med övningar, som gärna får var lite roliga, dyker upp flera gånger i kapitlen.

Parlate un po

Den här övningsrubriken ser man ofta i Ciao! Talövningar är en viktig ingrediens som man aldrig kan få för mycket av. Dessutom tränas kroppsspråket, som är så viktigt i italienskan, genom gester.

Rivediamo un po

Repetition är kunskapens moder, heter det, och varje kapitel innehåller ett repetitionsavsnitt med sådant som har förekommit i tidigare kapitel.

Volare Italienska måste förstås sjungas och den gamla sångvänliga slagdängan Volare finns med liksom andra traditionella sånger och moderna låtar.

Digitalbok

Digitalboken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Boken innehåller även funktioner som sökbart innehåll, antecknings- och överstrykningsmöjligheter samt bokmärkning.

Ciao! som Interaktiv bok

Ciao elevböcker finns också som interaktiv bok där webbövningarna ingår. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback, om och om igen.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webb­övningar finns på ett och samma ställe, att använda när det passar eleverna. Även alla instruktioner är inlästa.

Förlag: Natur & Kultur  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Kurslitteratur 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789127416376  Antal sidor: 261 
Språk: Svenska     
Titel: Ciao 2 Allt-i-ett-bok  Författare: Marie-Louise Sanner  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-04-12 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie:      
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Ciao 2 Allt-i-ett-bok

Fler titlar med Sanner, Marie-Louise

Alla titlar med Marie-Louise Sanner

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »