ANNONS

Svenska skrivregler

(Häftad)

Svenska skrivregler (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

239 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Svenska skrivregler är Språkrådets rekommendationer för hur man skriver och utformar texter: stor och liten bokstav, kommatering, stycken och avstavning, tabeller och diagram etc.

Läs mer
Sedan förra utgåvan år 2000 har språksituationen i Sverige blivit mer komplex: vi har fler texttyper, fler genrer, fler skrivmedier. I denna nya utgåva har många råd utökats, preciserats och förtydligats, t.ex. råden om förkortning, rubriker, webbtexter, brev och hälsningsfraser. Fler avsnitt har lagts till, t.ex. utformning av minnesanteckningar och rapporter, alfabetisk sortering av företagsnamn, varumärken och logotyper. Samtidigt har rekommendationerna blivit rakare, och tack vare ett nytt numrerat rubriksystem har det blivit lättare att hitta i boken.
Svenska skrivregler-webben
Svenska skrivregler-webben är en enanvändarlicens (12 mån-abonnemang). Här kan användaren via dator, surfplatta eller mobil snabbt och smidigt fritextsöka och hitta regler och råd för hur man skriver och utformar texter. Samtidigt finns den tryckta bokens möjligheter att kunna bläddra mellan de olika rubrikerna i innehållsförteckningen och att använda registret.
Svenska skrivregler IP-access
Svenska skrivregler IP-access (12 mån-abonnemang) är för organisationer med fler än 50 användare. Tjänsten kan användas inom det nätverks-IP som kunden anger, med andra ord inom organisationens lokaler eller via VPN-anslutning. Priset baseras på hur många användare i organisationen som behöver tillgång till tjänsten. För prisuppgift: support@liber.se

Om författarna
Språkrådet är Sveriges officiella språkvårdsorgan, en del av språkmyndigheten Institutet för språk och folkminnen. Språkrådet ger råd i språkfrågor och följer språkens utveckling i Sverige.

Förlag: Liber  Kategori: Kurslitteratur 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789147084609  Antal sidor: 264 
Språk: Svenska     
Titel: Svenska skrivregler  Författare: Språkrådet  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2008-09-01 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie:      
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Spännande

Bloggat om Svenska skrivregler

Fler titlar med Språkrådet

Visa alla
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »