ANNONS
Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...
Höstens bokrea

Magen : bakterier, buller och brak

(Häftad med flikar)

-30%

155 kr
Ord. pris 222 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
När magen inte sköter sig är det troligen bakterierna som hamnat i obalans. Vi har omkring ett kilo bakterier i magen och tarmarna - eller 100 miljarder bakterier per milliliter. De flesta är våra vänner, de ser till att vi får ut näring av maten vi äter och de skyddar oss. Men om balansen i denna tarmflora störs ökar risken för att fientliga bakterier får fäste. Det är då alla de nerver vi har i magen och tarmen rapporterar att något är fel, och vi blir medvetna, ja ofta helt upptagna av tillståndet i magen. Den är en central och nästan outforskad del av vår kropp. Några ledande forskare och läkare inom olika specialiteter skriver om vad vi vet om magen idag, om bakteriernas roll, om maten vi äter. Har vi alla olika uppsättningar gener som gör att vi behöver olika sorts mat? Kan en diet passa mig men inte dig? De skriver också om sjukdomar som Crohns sjukdom, ulcerös kolit, celiaki och laktosintolerans, liksom om ballongmagar och fetma.
Förlag: Karolinska Institutet University Press  Kategori: Medicin, Kurslitteratur 
Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad med flikar 
ISBN: 9789185565498  Antal sidor: 191 
Språk: Svenska     
Titel: Magen : bakterier, buller och brak  Författare: Peter Benno, Ingemar Ernberg, Tore Midtvedt, Roland Möllby, Elisabet Norin, Torgny Svenberg  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-07-27 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie: Karolinska Institutets forskare skriver     

Bloggat om Magen : bakterier, buller och brak

Alla titlar med Peter Benno

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »