Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser

(E-bok)

Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser (E-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

229 kr
För att vi ska kunna förstå utvecklingen av en företeelse i samhället måste vi först få en förklaring på vad som sker. Den här boken handlar om att förstå uppkomsten och utvecklingen av nya former för lärande och möten på nätet i form av nätbaserade gemenskaper och mötesplatser, där människor diskuterar, utbyter erfarenheter och på olika sätt lär och förkovrar sig.
Utifrån ett antal vetenskapliga perspektiv belyser författarna olika fenomen inom nätbaserade lärgemenskaper. Det kan gälla kommunikation och förutsättningar för lärande, former för deltagande, samverkan och handledning samt frågor kring hur aktiviteter uppstår, avtar och struktureras.
Boken är den andra i en planerad trilogi, där den första, Lärgemenskaper på nätet - en introduktion, utkom 2004. De två delarna erbjuder tillsammans en bred och god förståelse av uppkomsten och utvecklingen av lärgemenskaper och mötesplatser på nätet. Denna andra del är en fördjupning i ämnet och lämplig som lärobok vid universitet och högskolor samt vid kompetensutveckling i arbetslivet.

E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2005.
Förlag: Studentlitteratur Kategori: Pedagogik
ISBN: 9789144061412 Mediatyp: PDFDRM
Titel: Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser Författare: Ola Berge, Göran Larsson, Gunnar Gillberg, Mats Heide, Annita Fjuk, Jimmy Jaldemark, Ola Lindberg, Mona Nilsen, Anders D Olofsson
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2010-04-07  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser