Hungerspelen: trilogin

(E-bok)

Hungerspelen: trilogin (E-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-7%

129 kr
Ord. pris 140 kr

24 deltagare. Bara en överlever. Allt direktsänds.Efter en tid av fruktansvärda naturkatastrofer och krig bildades nationen Panem. För att kväsa uppror och påminna befolkningen om regimens makt arrangeras varje år Hungerspelen, en brutal kamp där 24 ungdomar från Panems 12 distrikt slåss för att vinna - och överleva.

Som en av deltagarna i Hungerspelen hamnar Katniss snart i rampljuset. Hon förs till huvudstaden, där hon tränas, stylas och intervjuas. För att klara sig måste hon bryta mot spelets regler och sätta sig upp mot landets makthavare. Men Katniss blir snart en bricka i ett spel. Vad hon än gör verkar det föra med sig våld och lidande, och hon vet hon inte längre vem hon kan lita på. Fångad mellan den gryende revolutionen och Panems president inser Katniss att hennes handlingar har satt saker och ting i rörelse som hon inte längre kan kontrollera ...

De bästsäljande böckerna bakom storfilmen "The Hunger Games"! Suzanne Collins kultförklarade framtidstrilogi är en spännande berättelse om maktens förgörande kraft och människans kamp för frihet. Men det är också en gripande skildring om liv, död och kärlek. Här finns nu för första gången alla tre böckerna - "Hungerspelen", "Fatta Eld" och "Revolt" - samlade i en volym.


"Jag kunde inte sluta läsa ... Beroendeframkallande." Stephen King

"Hungerspelen är fantastisk." Stephanie MeyerÖversättare:Lena Jonsson,
Omslagsformgivare:Johan Nilsson

Förlag: Bonnier Carlsen Kategori:
ISBN: 9789163873171 Mediatyp: EPUB
Titel: Hungerspelen: trilogin Författare: Suzanne Collins
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2012-03-01  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Hungerspelen: trilogin