Änglagård - Samlingsbox (3 disc)

DVD - Svenskt omslag

Änglagård - Samlingsbox (3 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Denna box innehåller de tre Änglagård-filmerna:

Änglagård

Välkommen till Änglagård! En herrgårdsliknande byggnad belägen i en liten by i västra Sverige. Här känner alla varandra och några nymodigheter vill man inte veta av. I ett motorcykelmullrande dammoln dyker så Fanny upp tillsammans med Zac, klädd i svart läder och svetsarglasögon. Som genom ett trollslag förvandlas den lilla idyllen till något ingen trodde var möjligt… Trogna grannar är inte så trogna längre. Åsikter börjar ifrågasättas, och i den soliga, svenska högsommaren har människorna kring ÄNGLAGÅRD fått något nytt och spännande att prata om…


Änglagård - Andra sommaren

Ännu en omvälvande sommar tar sin början när Fanny och Zac återvänder till Änglagård. Konflikterna och dubbelmoralen finns där – lika tydligt som förra året. Och mitt i allt detta visar det sig att Gottfrid och Ivar har ytterligare en bor, Sven, som flyttade till Amerika som barn. Att söka upp honom har det aldrig varit tal om. Han bor ju faktiskt i Amerika – och Gottfrid och Ivar har inte ens varit i Göteborg. Men Fannys övertalningsförmåga kan de inte värja sig emot och plötsligt befinner de sig i New York…

Änglagård - Tredje gången gillt

Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen.

Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk 
Språk: Svenska  Längd (min): 368 
Text: Danska, Engelska, Norska, Svenska för hörselskadade  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Komedi, Drama, Box, Svensk  Releasedatum: 2011-05-25 
Originaltitel: Änglagård  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Colin Nutley   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår:      
Skådespelare: Helena Bergström, Jacob Eklund, Jan Mybrand, Per Oscarsson, Reine Brynolfsson, Rikard Wolff, Sven Wollter, Tord Peterson, Viveka Seldahl   Extramaterial:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Detta är sommar för mig. Vilken tur att jag hittade denna box. Ingen sommar utan filmerna om Änglagård. Underbara filmer!

Jättebra svensk film. Tur att man inte gick på bio och såg trean innan man hade ordentlig koll på de andra två filmerna. De skall verkligen ses tillsammans. Ettan är helt klart bäst, trean kunde vara lite tjatig, men avslutningen blev bra ändå.