Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...

Recensioner av Alice i Underlandet

(DVD - Svenskt omslag)

49 kr
(169 kr)
Antal

-71%

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar – Fraktklass A

Ingår i kampanj:

Mest hjälpsamma positiva recension

Elinor (+6 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

FILMEN ÄGER<333 /lotta

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Tom (0 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Helt okej film. Vad som börjar väldigt lovande, med spännande inledning, underbara miljöer och roliga karaktärer blir snabbt en medelmåttig, brun fantasy-film. Hitta ett magiskt svärd för att döda en drake? Det har vi ju inte hört förut.. Filmen rullar sedan på, utan något vidare spännande händer, för att avslutas med en intetsägande strid och drakkamp.

Tro inte att jag gillar Tim Burton. Jag är ett stort fan, men här faller han stort. Ett plus för Helena Boham Carter som spelar Hjärter Dam dock. Näe, strunt i den här och se Edward Scissorhands eller Big Fish istället!

Recensioner per sida
Sortera på:

Logga in med e-postadress och lösenord.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christel - 2014-01-07

Johnny Depp är här, som alltid, strålande i udda, fantasifulla karaktärer med mycket färg och fantasi. Hela filmen är en härlig och udda fantasi med massor av färgstarka karaktärer och skådespelare. Toppbetyg!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annika - 2012-02-25

Jag tyckte att den väldigt spänanda.Den hade en bra handling.Om jag skulle fåt bedöma den, så skulle den få 5 stjärnor av mig.Många vändliga hälsningar Annika Schill!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jenny - 2012-01-09

mycket bra film,rolig

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hannes - 2011-07-27

Alice i Underlandet: Yes!!
Johnny Depp: Yes!!
Helena Bonham Carter: Yes!!
Tim Burton: Yes!!
Danny Elfman: Yes!!
Den här filmen: Nej!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom - 2011-06-30

Helt okej film. Vad som börjar väldigt lovande, med spännande inledning, underbara miljöer och roliga karaktärer blir snabbt en medelmåttig, brun fantasy-film. Hitta ett magiskt svärd för att döda en drake? Det har vi ju inte hört förut.. Filmen rullar sedan på, utan något vidare spännande händer, för att avslutas med en intetsägande strid och drakkamp.

Tro inte att jag gillar Tim Burton. Jag är ett stort fan, men här faller han stort. Ett plus för Helena Boham Carter som spelar Hjärter Dam dock. Näe, strunt i den här och se Edward Scissorhands eller Big Fish istället!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eva - 2011-06-23

Alice i underlandet, kommer och förblir att alltid vara bäst. Jag älskar både johnny depp men också tim burton som regissör mer än något annat. Helt otrolig film! Alice i underlandet är totalt förförande magisk :)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Helena - 2010-11-22

En helt undebar film :) jag bara älskar den. den är väldigt spännande och dom har gjort filmen väldigt bra :)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Josefin - 2010-09-24

Platt fall för Tim Burton.
Filmen började bra, med fina miljöer, kostymer och en enkel, men ändock fängslande handling.
Kvalitén föll dock då Alice, spelad av en vag skådespelare, kommer till underlandet. Där hon möter en ensembel av hysteriska djur och en hattmakare.
Alice kastas in i fattig handling som inte ens uppnår till ett kliché värde. jagad av hjärterdam och hennes onda kortlek ska hon kämpa sig framåt, byta kläder tio gånger och dräpa en av ringwratsens drakar.
Massor av socker och koffein krävs för att inte somna in av huvurollsinehaverskans fantastiskt dåliga insatser.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rasmus - 2010-07-21

Väldigt bra film, måste ses!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veronica - 2010-05-16

Underbar film av den underbare Tim Burton! Mycket bra skådespelare, effekter och musik.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ted - 2010-05-09

Denna film är väldigt bra. Fina effekter, dramatik, spänning, bra skådespeleri och med Johnny Depp som The Mad Hatter kan det knappast bli bättre! En saga som kommer till liv. Rekommenderas varmt!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lisa - 2010-05-03

Jag njöt hela filmen igenom! Och Johnny Depp är lika suverän som alltid! Dilmen är ett måste!! :)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elinor - 2010-03-07

FILMEN ÄGER<333 /lotta

50 kr rabatt på ditt nästa köp

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor